Ekonomi

KURBAN PAZARI HAFTAYA AÇILIYOR

Kurban pazarı için Kartepe’de çalışmalar devam ediyor. Kurban satıcıları, 16 Eylül Pazartesi günü pazar alanına çadırlarını kurabilecek

6 Eylül 2013 Saat: 17:59
KURBAN PAZARI HAFTAYA AÇILIYOR
KURBAN PAZARI HAFTAYA AÇILIYOR

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurbanpazarları açılmaya hazırlanıyor. İlimizde kurban pazarının en hareketli geçtiği ilçelerden olan Kartepe`de hazırlıkların sonuna yaklaşıldı. Kurban pazarı geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Sapanca ışıklar mevkiinde eski Ulus Pazarı Alanı`ndaki 15 dönümlük arazi üzerinde kurulacak. 


Belediye ekipleri, düzenlemeler çerçevesinde kurban satış yerinde seyyar tuvalet ve duş, içme ve kullanma suyu ile aydınlatma çalışması yapacak. Pazar alanında aynı zamanda kafetarya hizmetiyle otopark alanı da oluşturulacak. Pazar yerinde 16 Eylül Pazartesi gününden itibarensatıcıların çadırlarını kurulmasına izin verilecek.


Düzenlemelerin tüm hızıyla devam ettiğini belirten Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürü Selman Çelik, “Başkanımızın talimatları doğrultusunda geniş ve ferah bir alanda kurban pazarını hizmete açmakiçin düzenlemeler başlatıldı. Belediyemize başvuruları alınacak kurban satıcılarına ihtiyaç duyacakları hizmetleri hazır hale getirerek düzenli bir yerleşim imkanı sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat