Özdilek

Sağlık

Kurban kestirme sırasına son

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Solaklar mevkisinde bulunan İzmit Mezbahanesi’nde kurban kestirecek vatandaşlar için büyük kolaylık sağlayan ön sıra alma işlemi bu sene de uygulanacak. Sıra alma işlemleri Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası’nda 8 Kasım Pazartesi günü saat 08.00’ de başlayacak.
 
ÖN SIRA ALMA İŞLEMİ
Büyükşehir Belediyesi vatandaşların sağlık şartlarına, çevre temizliğine ve dini hükümlere uygun bir şekilde kurbanlarını kestirmeleri için çalışmalarına devam ediyor. Bu amaçla Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit Solaklar mevkisinde hayata geçirdiği modern mezbahada her sene vatandaşlar gönül rahatlığı ile dini vecibelerini yerine getiriyor. İzmit Mezbahasındaki kesimlerin daha sağlıklı yürütülebilmesi için 2007 yılında başlatılan ön sıra işlemi ise bu sene de devam ediyor.
 
BAŞVURULAR ÇÖZÜM MASASINA
Vatandaşların kurban kesimi sırasında fazla vakit kaybetmemeleri için uygulanan işlem 8 Kasım Pazartesi günü saat 08:00’ de başlayacak. İşlemler Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası Çözüm Masası’nda Kurban Kesim Sırası Görevlisi tarafından ön sıra alınarak başlayacak. Ardından Kurban Hizmetleri Komisyonu hesabına büyükbaş hayvan için 130 TL, küçükbaş hayvan için 30 TL yatırılacak. Banka dekontu ile tekrar Çözüm Masası’na gelinerek sıra numarası onayı alınacak. Böylece vatandaşlar zaman kaybı yaşamadan kurbanını kestirecek(kesme-yüzme-dörde parçalama).

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat