Özdilek

Aşayiş

Kumar Operasyonu

İzmit İlçesi Tepecik Mahallesinde ruhsatsız olarak, denetimi engellemek amacıyla başka adreste bulunan bir derneğe ait tabelayı kullanmak suretiyle kumar oynatan bir mekan olduğu tespit edildi.

5 Aralık 2016 Saat: 20:16
Kumar Operasyonu
Kumar Operasyonu

Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Ekipleri tarafından alınan duyum ve yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, İzmit İlçesi Tepecik Mahallesinde ruhsatsız olarak, denetimi engellemek amacıyla başka adreste bulunan  bir derneğe ait tabelayı kullanmak suretiyle  kumar oynatan bir mekan olduğu tespit edildi. Ayrıca mekanda , dış kapı önünde bulunan kamera sistemi ile olası kontrol ve denetimlerde müşterilerin tahliyesinin sağlandığı  yine  denetimlerde suç unsurlarının duvara gizlenmiş zulada saklandığı  belirlendi.Yapılan takip sonucu 2 Aralık günü  gece 00:30 sıralarında bahse konu adrese operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda M.T, F.G, M.Ö ve C.B isimli şahıslar Barbut (Zar) tabir edilen  oyununu oynadıkları esnada suçüstü yakalandı.  Operasyon sırasında masa üzerinde bulunan 500 TL kumar parası, 2 adet zar ve 65 adet pula el konuldu. Ayrıca; yapılan aramalar esnasında dolap arkasındaki duvarın oyulmak suretiyle yapıldığı tespit edilen zula içeresine gizlenmiş 20 adet 9 mm ve 23 adet 7.65 mm çaplarındaki fişekler elegeçirildi Polis Bahse konu yerin işletmeciliğini ve kumar organizasyonunu yaptığı anlaşılan İ.E isimli şahıs, çalışanı M.A isimli şahıs ile kumar oynayan 4 şahıs hakkında “Kumara Yer ve İmkan Sağlama, 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet” suçundan adli ve idari işlemler yaparken,Kumar oynatıldığı tespit edilen bahse konu ruhsatsız yerin mühürlenmesi için ilgili kurumlar ile gerekli yazışmalar başlatıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat