Özdilek

Ekonomi

“Kulüp Kocaeli” kuruluşa hazırlanıyor

İzmitli bir grup genç iş adamının öncülüğünde “Kulüp Kocaeli” adında yeni bir oluşum kurulacak. Kuruluş için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

5 Nisan 2014 Saat: 17:53
“Kulüp Kocaeli” kuruluşa hazırlanıyor
“Kulüp Kocaeli” kuruluşa hazırlanıyor

İzmitli bir grup genç iş adamının öncülüğünde “Kulüp Kocaeli” adında yeni bir oluşumun gerçekleşmesi yönünde çalışmalar yapılıyor. Bu konuda fikir alma eğiliminde çalışmalarını sürdüren “Kulüp Kocaeli” bölgemizin önde gelen saygın kişi ve kuruluş temsilcileriyle toplantılar gerçekleştirip, tecrübelerinden yararlanmak istiyor. “Kulüp Kocaeli” sabah girişimcileriyle birlikte Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ile birlikte bir araya geldi. Seka Park Özsar Tesisleri’nde Bülent Sarı’nın davetlisi olarak programa katılan KSO Başkanı Zeytinoğlu ile yaklaşık 2 saati bulan bir sohbet toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda “Kulüp Kocaeli” adına söz alan Eyüp Güler, şunları söyledi:


41 KURUCU ÜYE

“Kulüp Kocaeli, 2013 yaz aylarında ilimizin önde gelen iş adamı ve sivil toplum kuruluşları sorumlularının yönlendirmesi ve fikir vermesi ile başlayan bir oluşumdur. Kulüp Kocaeli, kuruluş aşamasında olup, haziran ayında resmi açılışını gerçekleştirecek. 2013 eylül ayından 2014 haziran ayına kadar Kocaeli’nin önde gelen işadamları, sivil toplum kuruluşu sorumluları ve siyasi parti liderleri ile bir araya gelerek sanayici ve iş adamları derneklerinin yapması ve yapmaması gerekenleri tartışıyor, yol haritası oluşturmaya çalışıyoruz. Haziran ayında 41 kurucu üyesi ile faaliyete başlayacak olan Kulüp Kocaeli, ilerleyen yıllarda adından sıkça söz ettirecektir.” KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ise kulübün bölgemize hayırlı olmasını diledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat