Özdilek

Kültür/Sanat

Kültür Sanat iki farklı etkinlikle devam ediyor

Şubat ayı etkinliklerinde birbirinden değerli sanatçıları ağırlayan Kocaeli, 22 Şubat Cuma GÜNÜ iki farklı etkinlikle kültür sanat günlerine devam ediyor.

21 Şubat 2013 Saat: 00:49
Kültür Sanat iki farklı etkinlikle devam ediyor
Kültür Sanat iki farklı etkinlikle devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kültür Sanat Günleri etkinlikleri çerçevesinde Kocaeli Büyükşehir Konservatuvarı öğrenci ve eğitmenlerinden oluşan Ferahnak Müzik Topluluğu, 22 Şubat Cuma günü Kocaeli halkı ile buluşacak. Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde saat 19.00’da gerçekleşecek olan konserde, Ferahnak müzik topluluğu gelen ziyaretçilere müzikleri ile farklı tatlar sunmaya hazırlanıyor. Gebze’de büyük ilgi gören Kültür sanat etkinliklerine bir yenisi daha ekleniyor. Mizah dünyamızın yıldızı parlayan isimlerinden Emrah Ben, Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde Gebzelilerle buluşuyor.  Güldürmeyi amaçlayan Ben’in, ‘32 Diş’ adlı programıyla oluşacak etkinlik 22 Şubat Cuma günü 19.30’da gerçekleşecek.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat