Özdilek

Aşayiş

Kullar varyantta feci kaza: 2 yaralı var

Başiskele D-130 karayolu üzerinde virajı alamayan karton bobin yüklü tırın orta refüje devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında sürücünün kolu koparken yanındaki kişi ise yaralandı.

8 Aralık 2017 Saat: 15:30
Kullar varyantta feci kaza: 2 yaralı var
Kullar varyantta feci kaza: 2 yaralı var

Başiskele D-130 karayolu Kullar varyant köprüsü üzerinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre D-130 karayolundan İzmit istikametine seyir halinde olan ve Bursa’dan İran’a gitmek üzere yola çıkan Alireza Babaeeinanlou (32) idaresindeki 97 491 10 İran plakalı bobin karton yüklü tır, Kullar varyant köprüsü üzerindeki keskin virajı almayarak ota refüje devrildi. Kazada tırın dorsesinde bulunan karton bobinler ise yola dağıldı. Kazayı görenlerin haber vermesi sonucu olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada kolu kopan sürücü Alireza Babaeeinanlou ile yanında bulunan ve hafif yaralanan Mahmut Ahmedi (35) ambulansla Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle D-130 karayolunun her iki yönünde de trafik kontrollü olarak verildi. Devrilen tır ise olay yerine gelen vinçle otoparka götürüldü. Kullar Mehmetağa Mahallesi Muhtarı İsmail Özkar, aynı bölgede sürekli benzer trafik kazalarının meydana geldiğini ve insanların maddi manevi kayıplar yaşadığını belirterek yetkililerin yol ile ilgili bir an önce radikal önlemler almalarını söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat