Özdilek

Siyaset

Küçükkaya ve Hürriyet’ten Afrin gazisine ziyaret

CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ile birlikte Afrin Gazisi Astsubay Çavuş Vedat Öz’ü ziyaret etti.

17 Şubat 2018 Saat: 13:39
Küçükkaya ve Hürriyet’ten Afrin gazisine ziyaret
Küçükkaya ve Hürriyet’ten Afrin gazisine ziyaret

Baba evinde ziyaret

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)’nin Afrin’e yönelik başlattığı Zeytin Dalı Operasyonu kapsamında Afrin’e giden Mehmetçik kara ve hava harekatlarını sürdürüyor. İzmitli Astsubay Çavuş Vedat Öz de başlatılan operasyon kapsamında Afrin’de görevlendirilmişti. Öz, geçtiğimiz günlerde operasyonda yaralanarak memleketi Kocaeli’ye döndü. CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ve CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya da Gazi Öz ile ailesini Karaabdülbaki Köyü’ndeki evlerinde ziyaret etti. Öz ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Hürriyet ile Küçükkaya, Gazi Vedat Öz’ün sağlık durumu hakkında bilgi de aldı.

“Dualarımız mehmetçiğimizle”

CHP İzmit İlçe Başkanı Küçükkaya, “Vedat kardeşimize acil şifalar diliyoruz. Yaklaşık 1 aydır devam eden operasyonda yüzlerce gazi ve onlarca Mehmetçiğimizi de şehit verdik. Şehitlerimize tekrardan Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve halkımıza da başsağlığı diliyoruz. Dualarımız her zaman Türkiye’nin bütünlüğü için Afrin’de göğsünü siper eden Mehmetçiğimizle olacaktır” dedi. CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet de, “Şehitlerimizin aileleri olduğu gibi Gazilerimiz de bizlere emanettir. Umuyoruz ki her bir askerimiz sağ salim evlerine dönebilir. Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.  

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat