Özdilek

Siyaset

Küçükkaya mazbatasını aldı

Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe Örgütü’nün 4’üncü Olağan Kongresi sonucunda yeniden başkanlığa seçilen Mehmet Ümit Küçükkaya ve yönetimi Kocaeli Adliyesi’ne gelerek mazbatasını aldı.

12 Aralık 2017 Saat: 18:58
Küçükkaya mazbatasını aldı
Küçükkaya mazbatasını aldı

Geniş katılım Cumartesi günü 42 Evler Hasan Gemici Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe Örgütü 4’üncü Olağan Kongresi neticesinde yeniden CHP İzmit İlçe Başkanı seçilen Mehmet Ümit Küçükkaya ve yönetimi Kocaeli Adliyesi’ne gelerek İzmit 1’inci İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hüseyin Öksüz’den mazbatasını aldı. Programa ilçe yöneticileri dışında CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve il yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

 

İktidar hedefi Mazbata alımından ardından konuşan CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, “Seçimimizi tamamladık. Önemli olan önümüzdeki genel ve yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlanmaktır. El ele verip Cumhuriyet Halk Partisi’ni İzmit’te Kocaeli’de ve tüm Türkiye’de iktidara taşımak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat