Özdilek

Siyaset

Küçükkaya: Elektrik kesintilerinden bıktık

CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, geçtiğimiz hafta kentimizde yaşanan elektrik kesintilerini eleştirerek bir an önce yeni bir alt yapı oluşturulması gerektiğini söyledi

8 Aralık 2014 Saat: 17:33
Küçükkaya: Elektrik kesintilerinden bıktık
Küçükkaya: Elektrik kesintilerinden bıktık

CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, haftalık yönetim kurulu toplantısı öncesinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Başkan Küçükkaya, geçtiğimiz hafta yaşanan elektrik kesintilerini eleştirdi. Küçükkaya, “Yaşanan elektrik kesintilerinden bıktık. Bu konuyla ilgili bir an önce adım atılmalıdır” ifadelerini kullandı.

 

GÖRMEZDEN GELEMEZLER

Kent yöneticilerinin Kocaelispor’u görmezden gelemeyeceğini ifade eden Küçükkaya, “Kocaelispor’un nasıl bir marka olduğu bugün bir kez daha anlaşıldı. Tekirdağspor ile yapılan maçta 10 binin üzerinde aşkın seyirci vardı. Kent tarafından bu kadar sahiplenilen bir futbol kulübünü, kent yöneticileri yok sayamaz. Sayılmamalıdır. Çünkü bu kentte yaşayan herkesin ortak değeri istisnasız Kocaelispor’dur. Umarız kent yöneticileri bu kültüre artık sahip çıkmaya karar verirler” dedi.

 

KESİNTİLERDEN BIKTIK

Yaşanan elektrik kesintilerini eleştiren Küçükkaya, “Son günlerde kentimiz gerek plansız büyüme gerekse özel şirketin uygulaması yüzünden sıkıntılar yaşanıyor. Kentimizde son bir haftada çok fazla elektrik kesintisi yaşandı. SEDAŞ ile bir görüşme yapılması ve bir alt yapı oluşturulması gerekiyor. Gerek evlerinde oturan vatandaşlar gerekse çalışan kesim bu elektrik kesintilerinden çok fazla etkileniyor. Yetkililer bir an önce gereğini yapmalıdır” açıklamasında bulundu.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat