Özdilek

Siyaset

Küçükkaya’dan yeni valiye çağrı

CHP’li meclis üyelerinin ziyaret ettiği İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükka, yeni Vali Güzeloğlu’na çağrı yaptı. Küçükkaya, “İlk günü sabahı Perşembe Pazarı’na kadar yürü. Tabloyu gör” dedi.

1 Ekim 2014 Saat: 15:29
Küçükkaya’dan yeni valiye çağrı
Küçükkaya’dan yeni valiye çağrı

CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya’ya tebrik ziyaretleri devam ediyor. küçükkaya, önceki gün de Büyükşehir Meclisi Grup Başkan Vekili Hüseyin Yılmaz ile meclis üyeleri Selahattin Altınkaya, Engin Taşdemir ve Derince İlçe Başkanı Nihat Değer’i makamında kabul etti.

 

“BAKAMIYORSAN ALMAYACAKSIN”

İlçe başkanı Küçükkaya, Suriyelilerin kente getirilmesine anlam veremediklerini söyledi. Küçükkaya, “Bir iki ay sonra kış gelince İzmit’te ciddi sorunlar çıkacak. Suriyeliler sokakta dilendirilmek için mi getirildi. Her sokakta iftar programı yapıyordunuz. 500-1000 kişiye yemek vermek zor değil. Terör için çok uygun ortam. Güvenlik nasıl sağlanacak. Eğer getiriyorsan her ihtiyacı karşılayacaksın, yoksa sınırda tutacaksın” diye konuştu.

 

VALİ’YE İNCE MESAJ

Ardından yeni Vali Hasan Basri Güzeloğlu’na da mesaj gönderen Küçükkaya, “Önce Perşembe Pazarı istikametine doğru yürüsün. Eski vali, AKP’nin seçim kurulu başkanıydı. O gitti. AKP’liler zaten yürüyüşü çok severdi. Bende İzmit İlçe Başkanı olarak ilk yürüyüşe çağırıyorum onları” dedi.

 

“DÜŞMANIMIZ OLDU”

Derince İlçe Başkanı Nihat Değer ise, “Başbakan Ahmet Davutoğlu, bakanlığı döneminde tüm Ortadoğu’yu bize düşman etti. Şimdi de bütün dünyayla ilişkilerimizi bozacak” dedi. Son olarak konuşan Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Hüseyin Yılmaz, “Sadece insanlık görevimizi yapıyoruz demekle olmaz. Barınmasını, yemeğini, giyimini karşıla ki tamamıyla görevini yapasın” diyerek hükümetin Suriye politikasını eleştirdi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat