Özdilek

Siyaset

Küçükkaya’dan Kireçocakları’nda Vatandaşlara Destek

Tavşantepe’de bulunan Kireçocakları mevkiini ziyaret eden CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, kentsel dönüşüm içi kendi planlarını bilgilendirdi. “Bu şartlarda size yaşam sunduğunu iddia edenlerden hesap soracağız.

19 Mart 2018 Saat: 12:16
Küçükkaya’dan Kireçocakları’nda Vatandaşlara Destek
Küçükkaya’dan Kireçocakları’nda Vatandaşlara Destek

“Hesap soracağız”

CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, hafta sonunu ilçe yönetimiyle birlikte ziyaretler yaparak geçirdi. İzmit’in Tavşantepe Mahallesi’nde bulunan Kireçocakları’nı ziyaret eden Küçükkaya ve CHP’liler bölge halkı tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.Mehmet ÜmitKüçükkaya, bölgede yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesi hakkında fikrini paylaştı. Kentsel dönüşüm hakkında CHP olarak kendi planlarını da bölge halkıyla paylaşan İzmit İlçe Başkanı Küçükkaya, “Bu şartlarda size yaşam sunduğunu iddia edenlerden hesap soracağız” diye konuştu.

“Yerinde dönüşüm istemiyorlar”

Küçükkaya, “Kireçocakları’nın yollarında ve yaşam standartlarında çok ciddi sıkıntılar var. Yollara asfalt bile dökülmemiş. Özellikle çocuklar sağlıksız ortamlarda kalıyorlar. Ve halen o bölgenin yeniden kentsel dönüşüme girip giremeyeceği konusunda bölge halkının bilgisi yok. O bölge için kendi çözüm planımızı biz de arkadaşlara sunduk. Buradan o halkı alacağız, güzel bir arazide kendilerine 1,5 katlı evlerde ve sosyal tesisleriyle yaşam alanı yapıp o bölgeyi de kentsel dönüşüme getireceğiz. Çünkü halk yerinde dönüşüm değil kendi yaşam tarzlarına uygun bir yaşam istiyor” dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat