Özdilek

Siyaset

Küçükaya’dan istifa tepkisi

CHP’de İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, hakkındaki istifa çağrılarına tepki gösterdi. Küçükkaya, “İstifa isteyenler Yeşilova’ya, Darıca Bayramoğlu’na bekliyorum” dedi.

11 Kasım 2014 Saat: 16:05
Küçükaya’dan istifa tepkisi
Küçükaya’dan istifa tepkisi

CHP İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, düzenlediği basın toplantısı ile gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Milletvekili Haydar Akar’ın da katıldığı toplantıda parti içindeki muhalefet grubunun istifa çağrısına tepki gösterildi.

 

İSTİFACILARA TEPKİ

Sözlerine Atatürk’ü anarak başlayan ilçe başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, istifa çağrısına şu sözlerle tepki gösterdi: “O istifa isteyenleri önce Yeşilova’ya daha sonra ise Bayramoğlu’na davet ediyorum. Birbirimizle kucaklaşmamız gerekir. O arkadaşları bekliyorum. Seçildiğim ilk gün ‘beni görevden alın ses etmeyeceğim’ dedim. İmza toplayın tüzüğün belli kuralları gereğince yapılması gereken ne varsa yapılsın” ifadelerini kullandı

 

“KİMSEYLE BAHSE GİRMEDİM”

Partililere seslenen Küçükkaya, “Ben bazıları gibi kimseyle takım elbisesine iddiaya girmedim. Daha önce de ilçe başkan yardımcısıydım. Yapılanlar komediden başka bir şey değil. O arkadaşlarımıza hep sahip çıktık. Yerel seçimde Sefa Sirmen’in başkan olduğu dönemden bile daha fazla oy aldık. Fakat birileri bizi beğenmemek için her şeye muhalif oluyorlar. Bu siyasi etik ve terbiyeye uymuyor” dedi.

 

“ORDA SİYASET OLMAYACAK”

Mevlit programını da değerlendiren Küçükkaya, “Bizim için camiiler, kışlalar ve üniversiteler kutsaldır, oralarda siyaset yapılmaz. CHP’nin en büyük ilkelerinden biri olan din ve devlet işlerini birbirine karıştırmayacağız” dedi. CHP Milletvekili Haydar Akar, artık partinin nasıl daha ileri götürüleceğinin tartışılması gerektiğine vurgu yaptı. Akar, “Ben yapılan toplantıda CHP’yi nasıl bir adım daha ileriye götüre biliriz diye tartışmaların yapılmasını beklerdim. Partideki iç sorunları kamuoyunda tartışmayı uygun bulmuyorum. Atatürk’ün getirdiği özgürlükler hakkında da konuşan Akar, “Bayrağımız göklerde ise onun sayesinde. Ölen yakınlarımız için okunan mevlidi Mustafa Kemal için de düzenledik” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat