Özdilek

Siyaset

Küçükay: Anadolu, Demokrat Parti’yi bekliyor

Demokrat Parti İzmit İlçe Başkanlığı’na yeniden tek aday olarak katılan Mustafa Nazlıgül tekrar ilçe başkanı seçildi. Kongrede konuşan Genel Başkan Yardımcısı Ertan Küçükay, “Anadolu insanı sizi bekliyor, gidin ve davanızı anl

7 Aralık 2014 Saat: 16:20
Küçükay: Anadolu, Demokrat Parti’yi bekliyor
Küçükay: Anadolu, Demokrat Parti’yi bekliyor

Demokrat Parti İzmit İlçe 4. Olağan Kongresi, İmperyal Park Otel toplantı salonunda gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Mustafa Nazlıgül'ün tek aday olarak katıldığı kongrede Nazlıgül yeniden ilçe başkanı oldu. Kongreye; Genel Başkan Yardımcısı Ertan Küçükay, 19. ve 20. Dönem Milletvekili İsmail Kalkandere, GİK (Genel İdare Kurulu) üyesi ve Genel Başkan Danışmanı Murat Aydoğdu, İl Başkanı Cem Serhat Dayanç, eski il başkanları,  MKK (Merkez Karar Kurulu) Üyesi Cem Şakoğlu, Eski İlçe Başkanları, İlçe Başkanları, delegeler ve partililer katıldı.

 

“SİYASET HİZMET ETME MAKAMIDIR”

Yeniden ilçe başkanı seçilen Mustafa Nazlıgül; “Siyaset, bana ne verecek anlayışı değil ben milletime ne vereceğim anlayışıdır. AKP bugün yaptığı tüm hataları paralel yapı diyerek bir cemaatin üzerine yıkmaktadır. AKP'nin yaptığı Ak Saray bu milletin vergileriyle yapıldı. Bu bir Müslüman’a yakışır mı? AKP'nin tek mirası Ak Saray olacaktır. Ancak Demokrat Parti’yi bu ülkeden çıkarırsak ne bir tane fabrika kalır ne de bir tane baraj kalır. Bugün mecliste olamayışımızda tabi bizim de hatalarımız var. Erken yapılan kongreler ve her kongrede genel başkanın seçilmesi, duruma etki etmiştir. Diğer bir yandan AKP'nin milleti kutuplaştırması sonucunda milletin nasılsa benim partim kazanamayacak anlayışın oluşmasıdır. 2015 seçimlerinde mecliste olacağımıza inanıyorum” dedi.

 

“KİRLİ BİR ORTAMDA SİYASET YAPIYORUZ”

İl Başkanı Dayanç yapmış olduğu açıklamada; “Siyasetin bu kadar kirlendiği bir ortamda Demokrat Parti vazgeçilmez bir alternatif olmuştur. Çok zor şartlar altında siyaset yapıyoruz. Adeta dev küllerinden doğacak ve Demokrat Parti yeniden küllerinden doğacaktır” dedi.


"YENİDEN İKTİDAR OLABİLİRİZ"

Eski Milletvekili İsmail Kalkandere yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Partinin tabanı partinin tavanından bir şeyler bekler. Eğer parti yöneticileri kendini hissettirebilirse halk da buna tepki verir. Teşkilatlarımız sizlerden bir kıvılcım bekliyor. Çok sıkıntılı bir dönemde bile bunu yapabiliriz, yapmalıyız da zaten. Türkiye'nin kalbinde yer eden Adnan Menderes ile başlayan hizmet aşkı sonrasında Adalet Partisi dönemini yaşadık ve milletimizi adeta abad ettik. Ancak ihtilaller bizlerin önünü hep kesmiştir. Adnan Menderes’in önünü kesen darbe, bizim de önümüzü kesti. Birçok kez çalışıp gayret ederek Türkiye'nin birinci partisi olduk. Şimdi önümüzdeki seçimlere aynı azim ve gayretle çalışırsak yeniden iktidar olabiliriz. Bu partinin vefalı insanları bu davayı tekrar ayağa kaldıracak ve yeniden ülkemiz için iktidara gelmeliyiz”

 

“ANADOLU İNSANI BİZİ BEKLİYOR”

Genel Başkan Yardımcısı Ertan Küçükay şöyle konuştu: “Çok genç bir genel başkanımız var. Bu misyonun içinden geliyor. Demokrat Partili bir belediye başkanının torunudur. Bu genç yaşına rağmen bu hissiyatı en derinden hissetmekteyiz. Oturduğumuz koltuklar hizmet etme yeridir. Evet, çok zor şartlarda siyaset yapıyoruz ancak bahanelerin arkasına sığınmayacağız. Bizim işimiz bu ve biz bu konuda çalışacağız. Haziran ayında genel seçimlere gidiyoruz ve 4 yıl boyunca seçim olmayacak. Bu açıdan bu seçimler bizim için çok önemli bir durumdur.  Kır atı kullanan başka partiler vardı ancak bizler yasal zeminde bu işin üzerine giderek kır atın kullanım hakkını aldık ve artık bizler kullanacağız. Bizim davamız kutlu bir davadır. Bu dava on yıllarca ülkeyi yöneten başbakanlar ve Cumhurbaşkanları yetiştiren bir davadır. Bizler bu milletin güvenini yeniden kazanıp yeniden meclise girmenin mücadelesi içinde olmalıyız. Çalışıp Anadolu'ya çıkacağız ve elimizden gelen gayret göstereceğiz. Bu milletin yönetimini yeniden alabilmek için çalışacağız, geçmişte başardık yine başarabiliriz. Önümüze çıkan engellere rağmen yolumuza devam ettik. Bugün de el ele yeniden başaracağız. Şahsi menfaati uğruna partimizi satanlar olabilir ancak yolumuza devam edeceğiz. Anadolu insanı yerinde bekliyor, sizleri bekliyor, gidin ve onlara davanızı anlatın ve inanın, inan ki millet de size inansın ve başaralım” 

 

DP İzmit ilçe yönetim kurulu asil üyeleri:

Mustafa Nazlıgül

Behlül Dayanç

Asil Tavacı

Birol Korkmaz

Halil Kaya

Uğur Saral

Sinan Baydır

Cemallettin Burgulu

Yekta Kuka

Tülay Budak

Işıl Nevruz

Etem Karahan

Ertuğrul Koç

Nuray Macit

Gökhan Ergin

Ali Civan

Yalçın Okçu

Harun Aktaş

Erhan Demirtaş

İrfan Moğul

Osman İsmailoğlu

 

Yedek üyeler:

Müahit Çalık

Aydın Yıldız

Kadir Çelik

İbrahim Topçu

Çiğdem Canova

Şahin Babaoğlu

Metin Güven

Nebi Gönenç

Sevcan Eyi

Metin Güven

Mehmet Uyar

Kürşat Kaya

 

Disiplin Kurulu üyeleri:

Sabri Çakım

Ramazan Tekin

Mustafa Çolak

İrfan Bozdağ

Mustafa Kurhan

Mustafa Yılmaz

Ahmet Demir

 

İl Delegeleri: İsmail Kalkandelen, Hayrettin Çetinkaya, Murat Aydoğdu, Cem Şakoğlu, Mustafa Nazlıgül, Behlül Dayanç, Mehmet Kılıç, Cem Dayanç, Zafer Çağlayan, Akif Ayva, Abdullah Gürkan, Metin Gürkan, Özer Karslı, Melike Kuka, Fuat Koç, İrfan Bozbağ, Saynur Malkoç, Halil Kaya, Ahmet Cengiz, Uğur Saral, Asil Tavacı, Yekta Kuka, İbrahim Çelik, Vedat Gönenç, Yeşim Dayanç, Aynur Kurti Serdar Kaman, Muhammet Ertürk, Cemil Can, Tülay Budak, Mücahit Çalık, Cemalettin Burgucu, Sinan Baydar, birol Korkmaz, Mustafa Kurhan, Necati Uzuner, Mehmet Yağız, Ramazan Tekin, Etem Karahan, Mustafa Çolak, Oktay Kalyoncu, Adil Nazlıgül, Ertuğrul Koç, Hüseyin Şenses, Halit Sağır, Raşit Pulat, Nebi Gönenç, Aşır Orak, Sabri Çakım, Mahit Koştur, Osman İsmailoğlu, Ayhan Şahin, Sait Özmüş, Saime Soydan, Mükerrem Ocakoğlu, Aydın Yıldız, Metin Kaya, Halit Aslan, Dursun Akoğlu, Aydan Uçar, Teoman Aydınoğlu, Ahmet Erman, Arda Süar, Serhat Baba, Işıl Nevruz, Göhan Ergin, Nuray Macit, Sevcan Eyi, Ali Yılmaz, Erol Gençtürk, Erhan Demirtaş, Yalçın Okçu, Mecit Gergin, Osman Kurt.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat