Özdilek

Güncel

Küçük Yüreklerden Büyük Kermes

SHÇEK Sosyal hizmetler ve cocuk esirgeme kurumu için birşeyler yapma ihtiyacı hisseden ve küçük Lisesi'lerden oluşan bir grup öğrenci annelerini de ikna ederek İnsan Hakları Parkı'ndan bir kermes düzenlediler.

19 Nisan 2014 Saat: 15:12
Küçük Yüreklerden Büyük Kermes
Küçük Yüreklerden Büyük Kermes

Anneleri ile birlikte yaptıkları ev ürünü mamülleri tanesi 1-2 liradan satışa çıkaran gençler küçük boylarıma büyük bir kermes düzenlemeyi başardılar.

İsimlerini bile vermek istemediler

Kendilerine sorulan sorulara cevap veren fakat isimlerini bile vermek istemeyen liseli öğrenciler, "Biz isimlerimizde değil davranışlarımızda ve yaptıklarımızda örnek olmak istiyoruz. Çocuk Esirgeme Kurumu'nda tekrar hayata kazandırılmak istenen çocuklar ve kardeşlerimiz için bir şeyler yapmak ve onlara karınca kararına yardımda bulunmak istedik. Biz insanız ve insanlığımızı kaybetmediğimizi göstermek istiyoruz. Bizler hayırlı işler yapmak için annelerimizde birlikte uzakta olsa kimsesiz çocuklara kimsesiz olmadıklarını göstermek istedik ve bunu da sık sık yapmayı planlıyoruz" dediler.

Bu küçük dev kermesten yaklaşık 100-120 TL arasında bir gelir bekliyorlardı ve elde de ettiler. Daha sonra bu parayı SHÇEK il Müdürlüğü yetkililerine makbuz karşılığı teslim ettiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat