Özdilek

Magazin

Küçük Yavuz’lar sünnet oldu

Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz’un çocukları Sarı ve Sarp önceki akşam Buzz Restoran’da düzenlenen törenle sünnet oldu. Yavuz ailesini bu mutlu gününde dostları ve arkadaşları yalnız bırakmadı.

16 Ağustos 2014 Saat: 13:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 806 kez okunmuştur

Küçük Yavuz’lar sünnet oldu
Küçük Yavuz’lar sünnet oldu

Amatör kümeye düşen Kocaelispor’a başkan olan Barok Yapı’nın sahibi Bahri Yavuz ve Dore Müzik’in sahibi eşi Sanem Yavuz çiftinin iki küçük çocuğu 8 yaşındaki Sarı ve 2 yaşındaki Sarp Yavuz’un sünnet düğünü önceki akşam Buzz Restoran’da gerçekleştirildi. Yavuz ailesini bu mutlu gününde aile dostları ve arkadaşları yalnız bırakmadı.

Yavuz ailesinin yakınlarının katılımıyla gerçekleşen düğünde yaklaşık 500 davetli hazır bulundu. Düğüne katılan bazı misafirlerin Kocaelispor forması giydiği görülürken 19.30’da başlayan sünnet düğününde saatler 21.00’i gösterdiği sırada iki küçük çocuk sünnetlikleriyle salona çıktı. Büyük alkış toplayan Sarı ve Sarp erkekliğe ilk adımı atmanı mutluluğunu yaşadı.

 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız