Özdilek

Güncel

KTO Şubat Ayı Komite Toplantıları Tüm Hızıyla Sürüyor

Körfez Ticaret Odası’nın her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği meslek komite toplantıları Şubat Ayında da aksatılmadan devam ediyor.

23 Şubat 2017 Saat: 10:22
KTO Şubat Ayı Komite Toplantıları Tüm Hızıyla Sürüyor
KTO Şubat Ayı Komite Toplantıları Tüm Hızıyla Sürüyor

Bu kapsamda toplantılarını gerçekleştiren 1. Ve 15. Komite üyeleri tefrişatı bitirilen ve komitelere tahsil edilen toplantı odasında gerçekleştirildi. Toplantıya Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sibel MORALI komite üyeleri Recep ÖZTÜRK, Razinihan HACET, Latif HÜRTÜR ve Sebahattin DOĞAN katıldı. Komitenin gündemi üye ziyaretlerinin planlanması ve mesleki yeterlilik sınavları oldu.

İDEV Fuar Komisyonu’ndan Komiteye Ziyaret

Kocaeli Ticaret Odası fuar komisyonu ve müteahhitler birliği 1. Ve 15. Komite üyelerine ziyarette bulunarak bu yıl TÜYAP’ın organize ettiği evlilik fuarı ile ilgili bilgiler verdi. TÜYAP fuarcılık Proje satış uzmanı Çağdaş Soner Akyol fuarla ilgili olarak ‘’  bu yıl fuarda çok daha fazla stand kurulması diğer illerden katılımında daha fazla olmasını bekliyoruz’’ dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat