Özdilek

Spor

Kütahyalı kick bokscu kızlardan madalya başarısı

Milli takım seçme kriterinde olan Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası Ordu’da düzenlendi. Turnuvada Kütahya Belediyespor Kulübü 3 sporcu bronz madalya almaya hak kazandı.KÜTAHYA (İGFA)-  Ordu’da düzenlenen ve 4 bin 300 sporcunun katılım

1 Şubat 2022 Saat: 16:12
Kütahyalı kick bokscu kızlardan madalya başarısı
Kütahyalı kick bokscu kızlardan madalya başarısı

Milli takım seçme kriterinde olan Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası Ordu’da düzenlendi. Turnuvada Kütahya Belediyespor Kulübü 3 sporcu bronz madalya almaya hak kazandı.

KÜTAHYA (İGFA)-  Ordu’da düzenlenen ve 4 bin 300 sporcunun katılım sağladığı Türkiye Açık Kick Boks Turnuvasına 8 Kick Boks sporcusu ile katılan Kütahya Belediyespor Kulübü, 3 madalya ile turnuvayı tamamladı. Sevgi Ceren Ersoy Büyük Bayanlar Kick Light 60 kg’da, Ayşe Yamık Büyük Bayanlar Point Fighting 60 kg’da, Elif Kaya Yıldız Bayanlar Kick Light 65kg’da Türkiye 3.’sü olarak Kütahya’nın ve kulüplerinin adını başarı ile temsil ettiler.

Kick Boks Kütahya Temsilcisi Ahmet Arabacı: “Turnuvanın yapılmasında emeği geçen Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanımız Salim Kayıcı başta olmak üzere federasyon personelimize, hakem ve antrenör arkadaşlarımıza, Ordu İl Temsilcisi Savaş Özcan'a, Kütahya Belediye Spor Kulübümüze, Kütahya Belediyemize ve emeği geçenlere Kütahya Kick Boks İl Temsilciliği olarak teşekkür ederiz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat