Özdilek

Ekonomi

“KSO Başkanı Zeytinoğlu,Cumhurbaşkanı Gül ile birlikte İsveç’te

KSO Başkanı Zeytinoğlu, DEİK Yönetim Kurulunda TOBB’u temsilen geziye katılıyor

11 Mart 2013 Saat: 22:40
“KSO Başkanı Zeytinoğlu,Cumhurbaşkanı Gül ile birlikte İsveç’te
“KSO Başkanı Zeytinoğlu,Cumhurbaşkanı Gül ile birlikte İsveç’te

Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül’ün İsveç Resmi Ziyareti kapsamında Özel Sektör Heyeti ziyaretine TOBB temsilen  DEİK (Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu) Yönetim Kurulu üyesi  Kocaeli sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu’da katılıyor.

Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül’ün 10-13 mart 2013 tarihlerini kapsayan bu İsveç Resmi Ziyareti , TOBB Organizasyonu ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) işbirliğinde , TOBB-DEİK Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında düzenlenen ve aralarında KSO Başkanı Zeytinoğlu’nun da  yer aldığı özel uçak ile birlikte yapılıyor.

    İş Forumu kapsamında ,katılımcıların sektörlerine ve taleplerine göre firma eşleşmeleri , ICT/Telekom/Güvenlik,Çevre ve Sürdürülebilir Enerji Çözümleri,Otomotiv ve Elektronik konularında sektörel paralel toplantılar düzenlenmesi öngörülüyor.Karşılıklı ilgi olduğu taktirde sağlık hizmet sektörü konusunda ayrı bir yuvarlak masa toplantısı düzenleneceği de açıklandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat