Özdilek

Turizm

KSMMO ‘da Ender Şenol İle Devam

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

Kocaeli Serbest Muhasebeci, Mali müşavirler Odası`nın kongresinde 20 yıldır başkanlık yapan Ender Şenol  ile  devam kararı alındı.

 

1143 delegeden 615`in sandığa gitti. Oyarlın 358`ini alan Ender Şenol yenden Kocaeli Serbest Muhasebeci, Mali müşavirler Odası`nın başkanlığına seçildi. Diğer adaylardan Remzi Özcan:161, Hafız Coşkun: 74 oy aldı.

 

Pazar sabahı başlayan Genel kurul'a

 Erken saatlerinden itibaren üyeler oylarını kullanırken üyeler için üç sandık konuldu. Sandıklar 17.00`de açıldı.

 

 Birinci sandıkta 219 kişi oy kullanırken bu oyların 209`u geçerli 12`si ise geçersiz sayıldı. Birinci sandıkta değişim grubunun yönetim kurulu 30 oy, disiplin kurulu 26, denetim ise 24 oy aldı. Birinci sandıkta Sevgi grubu yönetim kurulu 52 oy, disiplin kurulu 41 oy denetim kurulu ise 46 oy aldı. Aktif grubu ise yönetim kurulu 125, disiplin kurulu 138, denetleme kurulu ise 134 oy aldı. Delegasyon sıralaması ise 125 oyla aktif grup, 47 oyla Sevgi rubu, 25 oyla Değişim grubu, 12 oyla ise bağımsızlar oy aldı. Bu dağılıma göre birinci sandıkta Ender Şenol`un aktif grubu liderlikle çıktı.

 Odanın iki nolu sandığında ise Değişim grubu yönetim kurulu 16 oy, disiplin kurulu 16 oy, denetleme kurulu 16 oy aldı. Sevgi grubu ise yönetim kurulu 54 oy, disiplin kurulu 59 oy, denetleme kurulu 57 oy aldı. Son olarak Aktif grubun yönetim kurulu 128 oy, disiplin kurulu 117 oy, denetleme kurulu 118 oy aldı. İki nolu sandıkta delegasyonda ise aktif grup 115, Sevgi grubu 56, değişim grubu 15, bağımsızlar ise 13 oy aldı. İki nolu sandıkta da yine mevcut başkan Ender Şenol birinci çıktı.

 Odanın üç nolu sandığında değişim grubu yönetim kurulu 28, disiplin kurulu 27, denetleme kurulu 25 oy aldı. Sevgi grubu ise yönetim kurulu 55, disiplin kurulu 54,denetleme kurulu 54 oy aldı. Aktif grup ise sandıktan lider çıkarak yönetim kurulu 105, disiplin kurulu 103, denetleme kurulu ise 102 oy aldı. Delegasyonda ise aktif grup 97, Sevgi Grubu 49, Değişim grubu 27 iken bağımsızlar 16 oy aldı.

 Odanın meclis ve komisyonları için yapılan seçimde de Değişim Grubu 62, Sevgi Grubu 161 iken Aktif Grup ise 362 oy aldı. 72 kişiden oluşan mecliste çatlak yaşanmazken liste delinmedi. Ancak yönetim kurulu, denetim ve disiplin kurulu listelerinde ise Ender Şenol`un listesinde fire çıktı. Bu sonuca göre yönetim kurulu üyelerinin 4`ü Aktif gruptan, 2`bi Sevgi Grubundan biri ise değişim Grubundan oluşacak. Yeni yönetimin ise birkaç gün içerisinde netlik kazanacağı öğrenildi. Tekrar başkan seçilen mevcut başkan Ender Şenol oldu.

  Şenol`un listesi;

Ender Şenol (Başkan),Mustafa Taşpınar, Ali Odabaş, Aylin Küçük, Veysel çelik, Yılmaz Kıcı, Atilla Gümngör.

Disiplin kurulu: Cengiz Tosun, Mustafa kemal Bozat, Engin Eroğlu, Osman Demir, Mustafa Çolak.

Denetleme kurulu:

Hasan Kırlı, Süleyman Kızılkaya ve Ali Çetin.

Birik delegasyonu:

Ender Şenol, Fikret Gökmen, Memet Balimre, Mustafa Taşpınar, Ali Odabaş, Davut kamış, L. Kaya Taner, Orhan Kaya, Mehmet Toker, Hasan Çiçek, Mustafa Bozat, Mümtaz Atmaca, Mustafa yazar, Yılmaz Kıcı, Taner Öner, Ali çetin, H. Murat Kızılöz, Sedat Yönü, Orhan Uzuner, Suat Yüksel, Yılmaz Gül ve Çetin Aykan.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat