Özdilek

Ekonomi

KSMMMO’dan Bayrakdar’a ziyaret

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, kısa bir süre önce İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı görevine atanan, İzmitli hemşehrimiz Bekir Bayrakdar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

9 Mart 2015 Saat: 15:20
KSMMMO’dan Bayrakdar’a ziyaret
KSMMMO’dan Bayrakdar’a ziyaret

Ziyarete KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra oda meclisi, disiplin ve denetleme kurulu başkanları da katıldı. Oldukça samimi bir atmosferde geçen ziyarette konuşan KSMMMO Başkanı Gökmen, “sayın Bayrakdar İzmitlidir. Hemşehrimiz olarak kendisine hayırlı olsun demek istedik. Yeni görevinde başarılar dileriz” diyerek sözlerini tamamladı. Geçtiğimiz Ocak ayı içerisinde yeni görevine atanan İstanbul Vergi Dairesi Başkanı Bekir Bayrakdar ise ziyarete ilişkin, “Kocaeli’den gerçekleştiren bu ziyaret gerçekten beni çok mutlu etti. Bu nazik ziyaretten ötürü başta KSMMMO Başkanı Sayın Gökmen üzere herkese teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat