Özdilek

Siyaset

Köylüden Sirmen’e moral

Kulmahmut Köyü’nde çevre köylerden vatandaşlarında katıldığı bir halk toplantısı düzenlenen CHP’nin İzmit adayı Sefa Sirmen, vatandaşların büyük ilgisi karşısında büyük moral buldu

26 Mart 2014 Saat: 17:53
Köylüden Sirmen’e moral
Köylüden Sirmen’e moral

CHP İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen, seçime sayılı günler kala çalışmalarına devam ediyor. Sirmen önceki akşam Kulmahmut Köyü’nde vatandaşlarla buluştu. Köy programına Şahinler, Güvercin, Fethiye, Süverler ve Hakkaniye köyü sakinleri de katıldı. Yüzlerce vatandaşın büyük ilgi gösterdiği görülen ziyarette Sirmen’e, ilçe başkanı Selman Yıldırım da eşlik etti.

 

SİRMEN’E DESTEK İSTEDİ

Programda konuşan CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, köylerden 30 Mart’ta yapılacak seçimler için Sefa Sirmen’e destek istedi. 29 Mart’taki mitinglerinden de söz eden Yıldırım, her partilinin yanlarında 5 kişi getirmelerini istedi.

 

KÖYLÜMÜZÜ YORMAYACAĞIZ

Daha sonra konuşan başkan adayı Sefa Sirmen ise, “1989 yılında başkan olduktan sonra İzmit’in kaderini değiştirdik. Türkiye’nin en çok konuşulan kenti yaptık. Denizi kokan, suyu içilmeyen İzmit’ten efsane bir şehir yarattık. Köylerimizi zenginleştireceğiz. Tarım, hayvancılık ve ziraat ile uğraşan köylümüz mağdur ediliyor. Göreve gelince sizi asla İzmit’e kadar yormayacağız. İzmit Belediyesi’nin hizmet binasını buraya kuracağız” dedi.

 

BELSA’DA BULUŞACAĞIZ

Köylümüze ilaç, tohum, gübre ve koşum yardımı yapacaklarını dile getiren Sirmen, şöyle konuştu: “Köylümüz mazotu 5 liraya alırken, zengin yatına mazotu 1 liraya alıyor. Böyle ters bir uygulama olur mu? Köylü kalkınmadan ülke kalkınmaz. Biz ilk olarak köylümüzü kalkındıracağız. Ne söz verdiysek yerine getireceğiz. Bir hafta sonra Belsa Plaza’da buluşarak belediyemizi geri alacağız” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat