Özdilek

Turizm

Köylü Ölmeden Tapuları Doğan’ın Oldu

İzmit Kaymakamı Osman Kaymak ilçe kamu kurumlarının daire müdürleri ikinci kez belediye başkanı seçilen Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaretleri sırasında Köy tüzel kişiliklerinin ellerinden yasayla alınan 519 tapuyu Doğan’ın ellerine teslim

10 Nisan 2014 Saat: 11:59
Köylü Ölmeden Tapuları Doğan’ın Oldu
Köylü Ölmeden Tapuları Doğan’ın Oldu

İzmit Kaymakamı Osman Kaymak ve ilçe kamu kurumlarının daire müdürlerinin ziyaretinde Büyükşehir Yasası ile köylü vatandaşlarımızın ellerinden alınan ve Köy Tüzel Kişiliğine ait arazi ve binalarla ilgili 519 tapu Nevzat Doğan’ın eline geçmiş oldu. Köylü vatandaşlar daha ölmeden topluluklarına ait mirasa konan ve bu duruma çok sevinen İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın sevinci gözlerinden okunuyordu. Çiçeği burnunda İzmit Kaymakamı Nevzat Doğan’ın geçmiş beş yıllık döneminde çok iyi işler yaptığının altını çizdi!..

 

KAÇ DÖNÜMLÜK BİR ARAZİ GRUBU OLDUĞU BİLİNMİYOR

 

İzmit Kaymakamı daha sonra yasa gereği seçimler sonrası İzmit Belediyesi’nin hizmet ağına dahil edilen ve köylerin tüzel kişiliklerine ait 519 taşınmazın tapularını Başkan Doğan’a teslim etti. Fakat ne kaymakamlıktan ne de Başkan Nevzat Doğan’ın ağzından 519 tapunun kaç dönümlük bir arazi grubunu kastettikleri ve arazi kalitesi ile türünün yanı ıra kaç tane binanın Doğan’ın eline geçtiği bilinmezliğini koruyor.

KÖYLERİ TURİZME AÇACAKLARMIŞ

 

İlk beş yıllık döneminde yönettiği ilçeyi turizme açamayan ama açacağını ileri süren Nevzat Doğan, arazileri elde eder etmez turizm konusunu tekrar gündemine aldı. Başkan Doğan ziyaret için kaymakam ve beraberindekilere teşekkür ederek, ”Bundan sonra da bütün çabamız halkımızın daha mutlu olabileceği, esnafımızın daha çok kazanç sağladığı, işsiz gencin kalmadığı bir İzmit içindir. Hayata geçireceğimiz projelerle köylerimiz daha modern hale gelecek. Kültür, tarih ve turizm kenti İzmit ile kentimize en an 1 milyon turistin gelmesini sağlamak istiyoruz” şeklinde iddialı bir alanda iddialı bir başarı elde edeceğini söyledi.

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat