Özdilek

Eğitim

KOÜ Rektörlüğü Kültür Evi’nde Ebru Dersleri Başladı

Seka Park alanı içerisinde bulunan Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü Kültür Evi, bu yılda çeşitli sanat kurslarıyla sezona başladı.

13 Ekim 2017 Saat: 22:34
KOÜ Rektörlüğü Kültür Evi’nde Ebru Dersleri Başladı
KOÜ Rektörlüğü Kültür Evi’nde Ebru Dersleri Başladı

KOÜ Rektörlüğü Kültür Evi Müdürü’de olan Öğretim Görevlisi Yıldırım Karadeniz Tezhip ve Ebru derslerini de vermektedir. Her Perşembe 17:00’de ve her Cumartesi 10:00’da iki ayrı sınıf şeklinde Ebru meraklılarını, bu konuda eğitim almak ve geliştirmek isteyenlerle derslere başladı.

İlk Ebru ders günü tesadüfen, Kültür Evi Müdürü olan Karadeniz’in doğum günü olması hasabiyle, kursiyerlerden KOÜ Değirmendere Ali Özbay MYO Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nermin Demirkol ve Ebru kursiyerleri pasta sürprizi yaptı.

Eski kursiyerlerin yanında yeni kursiyerlerinde olduğu karma eğitim veren bir sanat vahası olan Kültür Evi’nde akademik öğreticilerle  Ebru yanında, Tezhip, Minyatür, Hat, Osmanlıca, Arapça, Farsça, Ney, Bağlama kursları da verilmektedir. Bilgi almak isterseniz 0 262 325 2547 no'lu telefondan ulaşabilirsiniz.

Yıldırım Karadeniz, Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk El Sanatları Bölümü mezunu olup Düzce Üniversitesi ve İbrahim Çeçen Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak çalışmış ve KOÜ GSF Geleneksel Türk Sanatları Bölümü akademik kadrosunda öğretim görevlisi olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İzmit’te yaşayan Karadeniz, Pelin Güleda Okcu Karadeniz ile evli olup 1 çocuk sahibidir.

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat