Özdilek

Eğitim

KOÜ Öğrencilerinden Örnek Davranış

Kocaeli Üniversitesi Çevre Mühendisliği son sınıf öğrencileri, Farabi İlkokulu’nda çevre eğitimi verdiler.

11 Kasım 2016 Saat: 20:51
KOÜ Öğrencilerinden Örnek Davranış
KOÜ Öğrencilerinden Örnek Davranış

İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü de üniversiteli gençlerin projesine destek veriyor. Çevre Mühendisliği son sınıf öğrencileri Burcu Ergün, Özge Eskici, Deniz Mutlu, Büşra Pektanır ve Simge Yıldız tarafından verilen ambalaj atıkları, bitkisel atık yağ ve atık pillerin zararları konusundaki eğitim, öğrenciler tarafından ilgiyle takip edildi. Eğitimin öğrenciler üzerindeki etkisinin Farabi İlkokulu’nda 2 ay süre ile toplanacak geri dönüşüm malzemelerinin takip edilerek ölçüleceği bildirildi.

BAŞKAN DOĞAN’A TEŞEKKÜR

Üniversiteli öğrenciler, 1 ton atık kağıdın geri dönüşümü ile 17 ağacın kurtulduğunu, 1 litre atık yağın 1 milyon litre temiz suyu kirlettiğini ve 1 adet kalem pilin 4 metreküp toprağı kirlettiğine dikkat çekerek”  bu proje bizim için çok önemli İzmit Belediyesi’nin projemize destek vermesi bizler için çok önemli. Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan ve emeği geçenlere ne kadar teşekkür etsek azdır” şeklinde konuştular.

Haber: Veysel Kavrayan

Eğitimci-Gazeteci-Yazar

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat