Özdilek

Sağlık

KOU hastanesi HİMSS6 Akreditasyon Belgesi Aldı

Devlet Üniversiteleri Arasında İlk HİMSS6 Akreditasyon Belgesi Alan Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi oldu.

26 Aralık 2017 Saat: 20:11
KOU hastanesi HİMSS6 Akreditasyon Belgesi Aldı
KOU hastanesi HİMSS6 Akreditasyon Belgesi Aldı

Sağlık Bakanlığı’nın Sağlıkta Dönüşüm Projesi ile sağlık kuruluşlarında hızlı bir değişim gerçekleştirirken hastaneler yenilenerek uluslararası standartlara uygun, en son teknolojik cihazlar ile donatılmış tam teşekküllü yapılar haline gelmeye devam ediyor. Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, sürekli gelişen sağlık bilişimi teknolojilerine uluslararası standartlarda uyum sağlamayı kolaylaştırmak amacıyla başlatılan, kağıtsız hastane olarak da bilinen HİMSS 6 akreditasyon belgesini 25.12.2017 tarihi itibari ile alması dolayısıyla Başhekim Prof.Dr.Nuh Zafer CANTÜRK açıklama yaptı.

 

Açıklamasında Prof.Dr.Nuh Zafer CANTÜRK “Hastanemiz;  tüm üniversite hastaneleri arasında HİMSS6’yı  alan ikinci, devlet üniversiteleri arasında ilk üniversite hastanesi oldu.Bu konuda gayretlerimizi destekleyen ve yüreklendiren Rektörümüz Prof Rr Sadettin Hülagü'ye ,Başhekim yardımcım Doç. Dr. Alparslan Kuş, Bilgi İşlem Müdürümü ile Bilgi işlem çalışanlarına hemşirelik müdürlüğümüz ve öğretim üyesinden hemşiresine kadar endokrinoloji servis ekibine, hastane eczanemiz eczacı ve diğer çalışanlarına teşekkür ediyorum.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat