Özdilek

Eğitim

KOÜ’de kayıtlar başladı

Kocaeli Üniversitesi'nde yeni kayıt dönemi başladı. Üniversiteye ilk kez kayıt yaptıracak olan öğrenciler kayıt işlemlerini 1-5 Eylül tarihleri arasında Kocaeli Üniversitesi'ne bağlı fakültelerde gerçekleştirebilecek.

1 Eylül 2014 Saat: 17:45
KOÜ’de kayıtlar başladı
KOÜ’de kayıtlar başladı

Kocaeli Üniversitesi’nde yeni kayıt dönemi başladı. Yeni eğitim-öğretim döneminde üniversiteye ilk adımlarını atacak olan öğrenciler, 1-5 Eylül tarihleri arasında Kocaeli Üniversitesi’ne bağlı fakültelerde kayıtlarını yapabilecek. Bu tarihler arasında kayıt yaptırmayan öğrenciler ise geçerli mazeretleri olmadığı takdirde kayıt haklarını kaybedecek. Diğer taraftan yaklaşık 3 aydır bomboş olan şehir merkezinin öğrencilerin gelmesi ile beraber hareketlenmesi bekleniyor.

 

KAYIT BÜROLARI AÇILDI
Kocaeli Üniversitesi’nin şehir merkezindeki Anıtpark Kampüsü içerisinde bulunan Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi ve Konservatuar fakülteleri içlerinde de kayıt büroları açıldı. Yeni kayıt yapacak olan öğrencilerin kayıt işlemlerini gerçekleştiren yetkililer, bu yıl Mimarlık Fakültesi’ne girmeye hak kazanan 71, İç Mimarlık Bölümü’ne 66, Güzel Sanatlar Fakültesi’ne 166 ve Konservatuar Bölümü’ne yaklaşık 20 öğrencinin kayıt yapacaklarını söyledi.

 

YURTTLAR ÖĞRENCİ AVINDA
Yeni eğitim-öğretim döneminin başlaması ile beraber şehir dışından gelen öğrencilerin başlıca sorunlarından biri barınma. Kent merkezindeki ev fiyatlarının oldukça yüksek olmasından dolayı şikayette bulunan öğrenciler, yurtlara yöneliyor. Fakülte önlerinde stant açan yurtlar ise öğrencileri kendi bünyesine katmak için adeta birbirleri ile yarışıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat