Özdilek

Güncel

KOÜ’de çalıştay düzenlendi

Umuttepe Araştırma ve Uygulama Hastanesi konferans salonunda düzenlenen çalıştayda önemli konular ele alındı.

4 Kasım 2016 Saat: 09:03
KOÜ’de çalıştay düzenlendi
KOÜ’de çalıştay düzenlendi
Kocaeli Üniversitesi ile Türkiye Biyomalzeme ve Doku Mühendisliği Derneği’nin (BDMD) düzenlediği “Doku Mühendisliğinde Biyobasım: Polimerik Malzemeler, Biyoseramik Kompozitler ve Doku Özdeşleri” adlı çalıştayı gerçekleşti.

Programın açılışında konuşan Rektör Hülagü, Doku Mühendisliği ve 3B Biyo Basım konusunun son dönemlerde oldukça popüler bir çalışma haline geldiğini dile getirdi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın ise bu çalışma alanında sektörde bakanlık tarafından pek çok desteğin sağlandığını ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından çalıştayın açılış oturumunu ise, ODTÜ’den Prof. Dr. Nesrin Hasırcı ‘Doku Mühendisliği Yöntemiyle 3B Polimerik Kemik İmplantı In Vivo Uygulaması’ başlıklı konu ile gerçekleştirdi. Programda konuşmacı olarak, Kocaeli Üniversitesi'nden Prof. Dr. Özcan Gündoğdu, Doç. Dr. Serdar Küçük, Doç. Dr. Halime Kenar, Yrd. Doç. Dr. Nermin Demirkol ve Levent Aydın, ODTÜ'den Prof. Dr. Vasıf Hasırcı, Prof. Dr. Nesrin Hasırcı, Dr. Arda Büyüksungur ve Dr. Menekşe Ermiş, Karabük Üniversitesi'nden Prof. Dr. Kerim Çetinkaya, Sabancı Üniversitesi'nden Doç. Dr. Bahattin Koç, Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nden Doç. Dr. Türker Baran yer aldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat