Özdilek

Ekonomi

KOTSİAD Körfez’de kolları sıvadı

Kocaeli Tüm Sanayici ve İş İnsanları Derneği Körfez Şubesi genel kurul sonrası yeni yönetim kurulu ve genel merkez yöneticileri bir araya gelerek, önümüzdeki süreçte gerçekleştirecekleri çalışma ve programları görüştüler.

21 Mart 2022 Saat: 13:38
KOTSİAD Körfez’de kolları sıvadı
KOTSİAD Körfez’de kolları sıvadı

KOTSİAD Körfez’de kolları sıvadı

Kocaeli Tüm Sanayici ve İş İnsanları Derneği Körfez Şubesi genel kurul sonrası yeni yönetim kurulu ve genel merkez yöneticileri bir araya gelerek, önümüzdeki süreçte gerçekleştirecekleri çalışma ve programları masaya yatırdı.

Körfez Nazende Restoran Kafede gerçekleştirilen ve KOTSİAD Körfez Şube Başkanı Nedim Sarı’nın ev sahipliği yaptığı kahvaltılı toplantıya; genel başkan Erkan Gül, genel başkan vekili Alican Kazgan, İzmit Şube Başkanı Mehmet Aktan, eski şube başkanları Cengizhan Ayçiçeği ve Nurali Çifci ile dernek şube yönetiminde çeşitli kademelerde görev alan; İbrahim Sarıyıldız, Fırat Türker, Sinan Kaya, Mustafa Aslı, Ümit Demirel, Tuncay Çetinkaya, Ali Kaya, Fatih Baklacı, Zahir Yıldız, Ceyhun Yılmaz, Abdullah Allak, Barkın Tarım, Abdulkerim Koçlu, İsmail Açıkgöz, Mehmet Gümüş, Nevin Hanım, Gönülkay Özbağ, İsmail Tan, Seydi Kaymaz, Nevzat Razi, Nurettin Okutan, Selma Arslan, Ahmet Pilter, Nejdet Kaçar, Mikail Çandüzgün, Muhammet Furkan Yaşar ve Ceyda Erdoğan katıldı. Son derece sıcak ve samimi bir ortamda bir araya genel KOTSİAD yöneticileri başta istihdam projesi olmak üzere gerçekleştirecekleri çalışmaları masaya yatırdılar. Toplantıda ayrıca İzmit Şubesinin 29 Mart 2022 saat 12.00’de İzmit Dolphin AVM Yunus Emre Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek 1. Olağan genel kuruluna tüm üyeler davet edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat