Özdilek

Güncel

KOTO'da yenilikler başladı

Kocaeli Ticaret Odası’nda (KOTO) yaklaşık bir ay önce yapılan seçimlerle göreve gelen Murat Özdağ yönetimi, bu kısa süre içinde yapılan yönetimsel yenilikler hakkında basına bilgi verdi.

25 Temmuz 2013 Saat: 21:26
KOTO'da yenilikler başladı
KOTO'da yenilikler başladı

Kocaeli Muhasebeciler Odası Başkanı  Ender Şenol ve yönetim kurulu üyeleri, Murat Özdağ ve yönetimini  ziyaret amacıyla KOTO'ya gittiler. Başkan Murat Özdağ, Meclis Başkanı Bülent Karagöz ile birlikte, hem Muhasebeciler Odası yöneticilerine, hem yerel basına  açıklamalar yaptı.

KOTO Başkanı Murat Özdağ,  KOTO’daki yeniliklerin başında  Oda bünyesinde kurulan, üyelere yönelik Çağrı Merkezi’ni tanıttı. KOTO üyelerinin özellikle K Belgesi konusundaki sıkıntılarını çözmeyi amaçlayan bu merkez,  üyelere SMS yoluyla uyarıcı bilgiler gönderiyor.  K Belgesinin süresi dolmakta olan üye, zarara uğramaması için, bilgilendiriliyor. Ayrıca KOTO üyelerinin de  (322 30 10) numaralı telefonu arayarak Oda ile ilgili ilişkilerde hertürlü bilgiye ulaşması sağlanıyor.

KOTO’daki üyelere yönelik önemli  yeniliklerden biri de  Başkan Murat Özdağ tarafından şöyle açıklandı:

“- Üyelerimiz artık faaliyet belgelerini, Oda binasına gelmelerine gerek kalmadan, internetten alabiliyorlar. Resmi belge yerine geçen faaliyet belgesi, İngilizce ve Türkçe olarak hazırlanıyor. Yakında Fransızca tercüme de yapılacak. Üyemiz, ihtiyaç duyması halinde, faaliyet belgesini, internetten, hiç ücret ödemeden alabiliyor.”

KOTO Başkanı Murat Özdağ’ın verdiği bilgiye göre  önemli yeniliklerden biri de  üyeler için 6 ayrı odanın ayrılması.  10’ar kişilik bu odalardan KOTO üyeleri görüşmeleri, toplantıları için yararlanabilecekler. Üyeler, odayı kullanırken herhangi bir ücret ödemeyecek. Üyelere tahsis edilen toplantı ve görüşme odalarında  hertürlü teknik altyapı donatımı da hazır olacak.  Oda binası içindeki özel toplantı ve görüşme odalarına Kerpe, Maşukiye, Hereke, Değirmendere, Kefken, Nikomedia  isimleri konuldu.  Odaları kullanacak üyelere,  gerektiğinde İngilizce, Fransızca  tercümanlık hizmeti, ekonomik konularda danışmanlık hizmeti de verilecek.

Murat Özdağ, yeni yıla kadar KOTO’nun bütün işlem ve hizmetlerde interaktif sistemi kullanmaya başlayacağını da söyledi,  KSO ile birlikte  eylül ayı sonunda bir uluslar arası fuar  organizasyonu için çalıştıklarını açıkladı.  Özdağ’ın verdiği bilgilere göre,  önümüzdekie günlerde başlayacak uygulama ile, KOTO’da öğlen paydosu saatlerinde de işi olan üyelere hizmet veren nöbetçi personel bulunacak. Özdağ, “Ramazan ertesinde ziyaretçilerimize, üyelerimize yiyecek, içecek ikramını da sağlayacağız” dedi.

KOTO yetkililerinden, yeni yönetimin  icraatları hakkında bilgi alan  Muhasebeciler Odası Başkanı  Ender Şenol,  “Kuşkusuz daha yapılabilecek pek çok iş var. Ama yapılanlar da etkileyeci. Gördüklerimden  KOTO üyeleri adına çok memnun oldum.  KOTO yöneticilerini kutluyorum” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat