Özdilek

Ekonomi

KOTO yönetimi görev dağılımı yaptı

Murat Özdağ başkanlığındaki Kocaeli Ticaret Odası yönetimi, dün akşam toplandı ve kendi arasındaki görev dağılımını da yaptı. Başkan Yardımcılıklarına Zihni Yılmaz ile Mustafa Kurt getirildi.

26 Haziran 2013 Saat: 22:04
KOTO yönetimi görev dağılımı yaptı
KOTO yönetimi görev dağılımı yaptı

KOTO Başkan Yardımcısı Mustafa Kurt, basın yayın iletişim ve odanın tanıtım, reklam, etkinliklerin duyurulmasıyla, planlanmasından sorumlu olacak. KOTO yönetiminde Mehmet Coşan da Saymanlık görevini üstlendi.  Semih Barış protokollerden sorumlu yönetim kurulu üyesi olurken, ulusal-uluslararası heyetlerin karşılanması ve kurumsal temsilini de yönetim kurulu üyeleri Tuncay Şengöz ve Şahin Kaya yürütecek. Yusuf Koçak, Ar-Ge ve eğitim hizmetlerinden sorumlu olacak. Sayman üye Mehmet Coşan, kamusal işlem ve işlerin sorumluluğunu da yürütecek. İç ilişkilerden sorumluluğa Yusuf Ziya Uludüz, dış ilişkilerden sorumluluğa Murat Altun, üye iş geliştirme ve destekleme işlerinden sorumluluğa Hüseyin Akyol, görevlendirme ve koordinasyon sorumluluğuna Tuncay Şengöz ve Şahin Kaya, toplam kalite ve akreditasyon işlerinden sorumluluğa ise Murat Altun getirildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat