Özdilek

Eğitim

KOTO-İZGAZ İşbirliği ile Doğalgaz Semineri

Kocaeli Ticaret Odası İnşaat Malzemeleri ve Tesisat İşleri 6.Meslek Komitesi ve İZGAZ İşbirliğiyle düzenlenen Doğalgaz Yetkili Tesisat Firmalarına Bilgilendirme Semineri yapıldı.

26 Kasım 2017 Saat: 17:05
KOTO-İZGAZ İşbirliği ile Doğalgaz Semineri
KOTO-İZGAZ İşbirliği ile Doğalgaz Semineri

Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Gezer’in, açılış konuşmasını yaptığı bilgilendirme toplantısına İZGAZ’dan Genel Müdür Gökalp Özkök, Genel Müdür Yardımcısı Pierre Marzin, İşletme ve İç Tesisat Müdürü Erdal Kösemen ve İçTesisat Kontrol Şefi İlker Kuşoğlu katılırken KOTO 6.Meslek Komite Başkanı Abdülsamet Ünal, üye Esra Hatipoğlu ile Meclis Üyeleri Bahattin Karaaslan, İbrahim Atalay ve Yasin Çakır‘da hazır bulundu.

İZGAZ Genel Müdürü Gökalp Özkök, bilgilendirme toplantısında söz alarak enerji sektöründe İZGAZ’ın Türkiye ve dünyadaki yerini anlattı. Doğalgaz Tesisat Firmalarının sahip ve yöneticilerinin katıldığı toplantıda İZGAZ İç Tesisat Kontrol Şefi İlker Kuşoğlu, sunumunda kurumda yapılan özellikle güvenlik ile ilgili öngörülen yenilikleri anlatırken, Doğalgaz Tesisat Firmalarının beklenti ve taleplerinin karşılanması için gerekli çalışmalarını yapılacağını ekledi.

KOTO Şaban Sarıgülle Eğitim Salonunda yapılan KOTO-İZGAZ İşbirliği ile Doğalgaz Tesisat Firmalarına Bilgilendirme toplantısı akşam yemeği ile sona erdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat