Özdilek

Ekonomi

KOTO, Evlilik Fuarı açıyor

KOTO tarafından 2-10 Mayıs tarihleri arasında “İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı” düzenleniyor. Evlenecek çiftler bu fuarda ihtiyaçları olan her şeyi bulabilecek.

9 Ocak 2015 Saat: 17:40
KOTO, Evlilik Fuarı açıyor
KOTO, Evlilik Fuarı açıyor

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) 2-10 Mayıs tarihleri arasında İnterteks Fuar Alanında “İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı” düzenliyor. Evlilik arifesinde olan çiftler ev kurabilmeleri ve düğün yapabilmeleri için gerekli her şeyi bu fuarda bulabilecek. KOTO bu fuar için gece gündüz fizibilite yapıyor. Kocaeli’de ilk kez düzenlenecek olan fuara yüksek bir katılım beklediklerini belirten Özdağ, sıkı bir çalışma içine girdiklerini söyledi.

 

STANTLARIN METREKARE FİYATLARI DÜŞÜK OLACAK

İnterteks Fuar Alanı’nda yapılacak olan “İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı” projesinin tarihi perşembe günü belirlendi. Fuar 2-10 Mayıs’ta yapılacak. Fuarın dolacağını söyleyen Murat Özdağ, yerel esnafın faydalanması için,  fuarda stantların metrekare fiyatını düşük tutacaklarını müjdeledi.

 

“FİRMALARDAN CİDDİ KATILIM OLACAK”

Akıllı ev projeleri, konut projelerine ve evlenecek çiftlerin ihtiyacı olan gelinlikten, araç süslemeye, ev eşyasından çiçek sepetine kadar her ürün ve hizmet bu fuarda yer alacak. Evlenecek çiftlerin her şeyi aynı noktada ve piyasanın altında bir fiyatla satın alması mümkün olacak. Murat Özdağ, “Evlenecek olanlar mayısı beklesin. Firmalardan ciddi katılım bekliyoruz” dedi. Fuarda perakende satış da yapılacak. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat