Özdilek

Ekonomi

KOTO’dan Ankara çıkarması

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, KOTO Meclis Başkanı Bülent Karagöz ve oda yönetiminden oluşan heyet, Bilim Sanayi Teknoloji Bakanı Fikri Işık ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı iken bakanlığa müst

10 Şubat 2014 Saat: 22:34
KOTO’dan Ankara çıkarması
KOTO’dan Ankara çıkarması

Kocaeli Ticaret Odası üst düzey yönetimi, ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri için Ankara’ya adeta çıkarma yaptı. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, KOTO Meclis Başkanı Bülent Karagöz, odanın üst düzey yönetiminden; başkan yardımcıları Zihni Yılmaz, Mustafa Kurt, yönetim kurulu üyeleri; Semih Barış, Yusuf Koçak ve Yusuf Ziya Uludüz’ün yer aldığı KOTO heyeti, Başbakan Erdoğan’ın kabine revizyonuyla Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı olan, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ve yine ilimizden Başkent’e görev için giden bir başka isim, Mustafa Çöpoğlu’na ‘hayırlı olsun’ ziyaretine gitti.

İKİNCİ ZİYARET ÇÖPOĞLU’NA

KOTO Başkanı Özdağ, meclis başkanı Karagöz ve yönetim kurulu üyelerinin ilk durağı Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık oldu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 2013’ün Aralık ayında yaptığı kabine revizyonuyla bakanlık görevini AK Parti Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün’den devralan Fikri Işık, konuklarını makamında ağırladı. Odanın çalışmalarının masaya yatırıldığı ziyarette, kurumda yapılan teknolojik yenilikler de takdirle karşılandı. KOTO heyeti, Ankara temasları çerçevesindeki ikinci ziyaretlerini Işık’ın bakanlığına müsteşar yardımcısı olarak atanan Büyükşehir Belediyesi eski Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Çöpoğlu’na gerçekleştirdi.

ÖZDAĞ SELAM GÖTÜRDÜ

2007 yılından bu yana görev yaptığı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden gözyaşlarıyla Ankara’daki yeni görev yerine uğurlanan Çöpoğlu da, KOTO heyetini samimi bir atmosferde konuk etti. Henüz çok kısa bir süre önce Ankara’daki görevine başlamasına rağmen KOTO’nun kendisini ziyaret etmesinin çok özel olduğunu söyleyen eski genel sekreter yardımcısı, şimdilerin müsteşar yardımcısı Çöpoğlu, ziyaret için her bir isme ayrı ayrı teşekkür etti. KOTO Başkanı Özdağ ise ziyaretlerde yaptığı konuşmasında, Kocaeli’den getirdikleri selamları Işık ve Çöpoğlu’na iletti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat