Özdilek

Ekonomi

KOTO, BM gibi

Kocaeli Ticaret Odası’nın(KOTO) da katkı sunduğu SANTEK’13 Fuarı, herkesi memnun eden bir ortamla tamamlandı.

28 Eylül 2013 Saat: 22:48
KOTO, BM gibi
KOTO, BM gibi

Bu fuar için gelen yerli ve yabancı heyetlerle, KOTO üyeleri ikili görüşmeler yaptı, iş bağlantıları kurdu.  Bu fuar için gelen yabancı heyetlerin fazlalığı da KOTO yöneticilerini sevindirdi. Macaristan’dan Nijerya’ya, Suudi Arabistan’dan Makedonya’ya kadar pek çok ülkeden katılımcının SANTEK’13’te buluşması Kocaeli Ticaret Odasını da adeta Birleşmiş Milletler’e(B.M.) çevirdi. Makedon, Yunan, Macar, Bulgar, Arap ve Afrikalı konuklar Kocaeli Ticaret Odasının ev sahipliğinden etkilendiklerini belirterek, KOTO yönetimini kendi ülkelerine davet etti. Özsar Steak House ve Özsar Sekapark Et Lokantasında birer gün arayla gerçekleştirilen iş yemeklerinde bir araya gelen yabancı heyetteki işadamları ve KOTO üyeleri, olumlu görüşmeler yaptı.

KOTO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özdağ ve Meclis Başkanı Bülent Karagöz, gelişmelerden büyük memnuniyet duyduklarını belirttiler. Yabancı heyetler, KOTO yöneticilerini kendi ülkelerine davet ettiler, bu ilişkileri geliştirme umudunda olduklarını aktardılar.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat