Özdilek

Ekonomi

KOSİAD’ın yeni başkanı Kırman

Kocaeli Sanayici ve İşadamları Derneği KOSİAD’ın 13.olağan genel kurulu önceki akşam KSO’nun Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

26 Mart 2013 Saat: 12:20
KOSİAD’ın yeni başkanı Kırman
KOSİAD’ın yeni başkanı Kırman
Toplantıya çok sayıda iş adamı ve oda başkanı katıldı. Kurulun Divan Başkanlığı’nı Sami Pekdemir yaparken katip üyeliklerini ise Cem Çağıl ile Kaan Kobakoğlu yaptı. Açık oylama ile yapılan kurulda mevcut başkan Yücehan Öztüre görevini Kubilay Kırman’a devretti. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kurul faaliyet raporlarının okunması ile devam etti. Yönetim Kurulu’nun faaliyet raporunu okuyan Öztüre güzel işler yapmaya devam edeceklerini söyledi. Kırman’a yeni görevinde başarılar dileyen Öztüre, beraber çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

HAKİMİYETİMİZİ ARTIRMAK İSTİYORUZ
Heyecanlı olduğu gözlenen yeni başkan Kırman ise, “KOSİAD 21 yıllık köklü bir dernektir. Bu güne kadar emeği geçen tüm başkan ve yönetim kurullarına teşekkürü borç bilirim. Onlardan aldığımız bayrağı daha ileriye taşıyarak bizden sonraki arkadaşlarımıza devretmek için çaba göstereceğiz. Üyelerimiz arasında ki işbirliğini güçlendirmek önemli önceliklerimizden olacak. KOSİAD olarak oluşturacağımız bir platformda, çalışanlarımızın karşılıklı olarak staj yapmalarına aracılık edeceğiz. Üye işyerlerinde tanıtım ve toplantılar yapmakta hedeflerimizden biridir. Kent gündemine hâkimiyetimizi ve bu gündemde ki etkimizi artırmak istiyoruz” dedi.

GÜÇERİ BİRLEŞTİREN PLATFORM
Eski ve köklü siadlardan bir tanesi olarak diğer siad ve sivil toplum örgütleriyle ortalaşa faaliyetler düzenlemek istediklerini belirten Kırman, “Geleneksel aktivitelerimiz devam edecek. Yeni oluşturduğumuz danışma kurulumuz tüm hedeflerimize ulaşmada en büyük dayanaklarımızdan birisidir” diye konuştu. Ülkenin son 10 yıldır istikrarlı ve başarılı bir ekonomik yönetimle yükselen değer haline geldiğini söyleyen Kırman, “Aramızda uluslar arası düzeyde öne çıkmış firmalar var. Ama global entegrasyon iletişim ve rekabet öyle bir hale geldi ki tek başına büyüklüğümüzün bir anlamı kalmadı. Bu yüzden güçleri birleştiren platform olmaya adayız” açıklamasında bulundu.

YENİ ÜYELERE ROZET
Kocaeli’nin uluslar arası arenada hiçbir yer baz alınmadan tarif edilerek kendi ismiyle marka olmasını istediğini ifade eden Kırman, “Sizlerin desteği ile bu yolda KOSİAD’ın katkısı çok değerli olacaktır.  Bize verdiğiniz bu göreve layık olmaya çalışacağız” şeklinde konuştu. Kurulun ardından eski danışmam kurulu üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verildi. Kurula katılan çok sayıda iş adamı daha sonra birlikte akşam yemeği yedi. Yemek sırasında KOSİAD’a üye olan Hamdi Özçelikel’e, Yaşar Can’a ve Kaan Kobakoğlu’na üye rozetleri takıldı. Samimi bir havada geçen kurul ve ardından yenen akşam yemeğinde birbirini görmeyen dostlar sohbet etme imkanı buldu.

Yönetim Kurulu: Kubilay Kırman(Başkan), Yücehan Öztüre, Bora Ergene, Haluk Ulusoy, Fuat Biçici, Melih Paşmakçı, Ömer Yavuz, Yavuz Ulugün, Yaşar Can.

Denetim Kurulu: Kaan Kobakoğlu, Süleyman Annak, Nazmi Ertuğral.

Danışma Kurulu: Nezih Erdem, Sami Pekdemir, Şerif Ünan, Hasan Tahsin Tuğrul ve Ali Kibar.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat