Özdilek

Spor

KOSHADOS Arama Kurtarma eğitimleri başladı

Kocaeli Sportif Havacılık ve Aktif Doğa Sporları Kulübü bünyesinde oluşturulan, KOSHADOS Arama Kurtarma Operasyon Birimi eğitim çalışmaları başladı.

9 Ekim 2021 Saat: 16:12
KOSHADOS Arama Kurtarma eğitimleri başladı
KOSHADOS Arama Kurtarma eğitimleri başladı

KOSHADOS Arama Kurtarma eğitimleri başladı

Darıca’da meydana gelebilecek arama-kurtarma faaliyetlerine katılarak, kolluk kuvvetlerine ve AFAD’a katkı sunması amaçlanan Kocaeli Sportif Havacılık ve Aktif Doğa Sporları Kulübü  Arama Kurtarma ekibi  ilk eğitim çalışmaları 9  Ekim 2021 Cumartesi günü yapıldı.

KOSHADOS Arama Kurtarma  eğitim çalışması ile ilgili bilgi veren KOSHADOS Başaknı D.Emre Polat ; “Kocaeli Sportif Havacılık ve Aktif Doğa Sporları bünyesinde oluşturduğumuz   Arama Kurtarma Birimi olarak eğitim çalışmalarına başladık. 50 üyemizin katılımı ile gerçekleştirdik. Oldukça verimli geçen ilk dersimiz ile katılımcılardan tam not aldık. Eğitimlere katılmak isteyen katılımcılar, kulübümüze kayıt yaptırabilir ve yeterli sayı oluştuğu takdirde ayrı bir grup oluşturularak eğitim verebiliriz. Üç aylık bir eğitimden sonra Darıca ve Çevresinde meydana gelebilecek arama-kurtarma faaliyetlerine tam teçhizatlı olarak katılmayı, hem kolluk kuvvetlerimize hem de AFAD’a katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Darıca Kaymakamımız Yüksel Kara Bey,  Kocaeli Büyükşehir Başkan vekilimiz sayın Yaşar Çakmak beye  ve Darıca Belediyesi Başkanı Sayın Muzaffer Bıyık beyemaddi manevi destek verecek olan Darıca halkına teşekkür ederiz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat