Özdilek

Güncel

Köseköy Sanayi Sitesi'ne Yeni Yol Açılıyor

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Köseköy Sanayi Sitesi'ne ulaşımı rahatlatacak yeni bir yol açıyor. D-100'e paralel yan yol 10 metre genişliğinde ve 500 metre uzunluğunda olacak.

 

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, ilçe genelinde yaptığı incelemeleri sırasında yeni imar yolları ile ilgili talepleride yerinde görerek değerlendiriyor. Köseköy Sanayi Sitesi'ne giriş çıkışı kolaylaştırmak amacıyla D-100 yan yol üzerinde yeni bir yol açılması yönündeki talebi olumlu bulan Başkan Karabalık'ın talimatıyla bölgede çalışma başlatıldı.

 

Bir eskavatör, 1 loder, 1 kepçe ve 5 personel yardımıyla İstasyon Mahallesi D-100 Nissan önündeki yan yolda düzenleme yaparak 10 metre genişliğinde 300 metre uzunluğunda yeni bir yol açılması yönünde çalışmalar hızla ilerliyor. Ekipler güzergahtan 400 kamyon nebati toprağı kaldırarak 80 cm ile 1 metre arasındaki yükseklikte 2 bin ton malzeme sererek yolun üst kaplamasını yapmakta.

 

D-100'e paralel açılan yan yoldan sanayi sitesine ulaşımı bağlantı caddelerden gelen trafiğe bağlanması ile ulaşımı rahatlatacak çalışma önümüzdeki hafta içinde tamamlanması hedefleniyor. Özellikle sanayi sitesi esnafları tarafından memnuniyetle karşılanan düzenleme sonrası trafiğe açılacak stabilize yaza doğru asfaltlanarak daha kullanışlı hale dönüştürülecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat