Özdilek

Ekonomi

KÖSEKÖY SANAYİ SİTESİNDE CEMİL ZURBACI ADAY

Köseköy Küçük Sanayi Sitesi’nde 13 Nisan’da yapılacak olan kongrede mevcut başkan Zeki Emengen’e karşı Cemil Zurbacı aday olacak. Zurbacı, şimdiden 228 üyesi bulunan kooperatifte 120 üyenin desteğini aldı

1 Nisan 2013 Saat: 23:33
KÖSEKÖY SANAYİ SİTESİNDE CEMİL ZURBACI ADAY
KÖSEKÖY SANAYİ SİTESİNDE CEMİL ZURBACI ADAY
2001 yılında kurulan ve 228 üyesi bulunan Kartepe Köseköy Sınırlı Sorumlu Küçük Sanayi Sitesi`nin 13 Nisan Cumartesi günü saat 13:00`de olağan genel kurulu yapılacak. 2006 yılında göreve gelen mevcut başkan Zeki Emengen`in yönetim anlayışı nedeniyle oldukça sıkıntılı günler yaşayan kooperatif üyeleri Ortadoğu Üniversitesi(ODTÜ) mezunu ve elektronik mühendisi  Cemil Zurbacı öncülüğünde mevcut başkan Zeki Emengen`e rakip çıktı.
 
120 ÜYENİN DESTEĞİNİ ALDI
Değişim Grubu Başkanı Cemil Zurbacı ve destekçileri sanayi sitesinde bulunan esnaf lokantasında bir araya gelerek açıklama yaptı. Sanayi sitesinin uzun süredir aynı isim tarafından yönetildiğini aktaran Değişim Grubu başkan adayı Cemil Zurbacı, “kooperatifin 228 üyesi var. Bunların 120 tanesiyle birlikte hareket ediyoruz. 13 Nisan`da yapılacak kongrede de yönetimi alacağız” dedi.
 
SÜREKLİ HIRSIZLIK OLUYOR
Sanayi esnafının bir çok sorunla boğuştuğunu ifade eden Cemil Zurbacı, “Sitemizin çok büyük güvenlik sorunu var. Çok sık hırsızlık meydana geliyor. Kamera sistemi var ancak bunlarda çalışmıyor. Sanayi sitesine kimin girip çıktığı kontrol edilemiyor. 350 dükkânın bulunduğu site esnafını bu sıkıntılardan kurtarmak istiyoruz. Bunun için yola çıktık” şeklinde konuştu. 
 
İTHAL VE DUYARSIZ BAŞKAN
Mevcut başkan Zeki Emengen`in Sefa Sirmen Sanayi Sitesi`nde bulunan dükkanında çalıştığını ve Köseköy Sanayi Sitesi`ne uğramadığını söyleyen Cemil Zurbacı, “İthal ve esnafın sorunlarına duyarsız bir başkan istemiyoruz.Kurulduğu günden buyana sanayi sitesi içine kapanık olarak yönetiliyor. Burayı dışarıya açmak istiyoruz” açıklamasında bulundu. 
 
YÖNETİM LİSTESİ ŞÖYLE 
Cemil Zurbacı`nın yönetim listesinde Nezir Serindere, Feridun Taşdelen, Muammer Yeğin, Osman Şahin, İlyas Malçok, Sabri Güleç, İsmet Görgün, Ahmet Uzun, Şaban Sakar, Mustafa Sağlam, Recep Çalık, Ramazan Toker, İbrahim Alkış, Levent Caba, Muzaffer Çakır, Adnan Aygin, Uğur Köse, Zekeriya Gönül ve Mehmet Uz yer alıyor. Bu isimler içinden 7 asil, 7 yedek yönetim kurulu üyesi ile 3 denetim ve 3 yedek denetim kurulu üyesi seçilecek. 
 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat