Özdilek

Ekonomi

Koruma Şirketler Grubundan Emektarlara Anlamlı Tören

Koruma şirketler grubu bünyesinde çalışan ve emekliye ayrılan personeline düzenlediği veda töreninde duygulu anlar yaşandı.

1 Eylül 2014 Saat: 20:38
Koruma Şirketler Grubundan Emektarlara Anlamlı Tören
Koruma Şirketler Grubundan Emektarlara Anlamlı Tören

Derince fabrikasında düzenlenen Emeklilik töreninde Fabrika çalışanlarından , Ahmet Refik Yargıcı 50 Yıllık , Kadir Ercan 44 Yıllık , İlyas Özlü 42 Yıllık  ve Refik Özkul 15 Yıllık çalışma hayatının  ardından emekliğe ayrılarak Şirkete veda ettiler. Uzun yıllardır Koruma ailesinin üyesi olan çalışanlara Fabrikada bir plaket ve veda töreni düzenlendi, Törene katılan Koruma Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı güne özel konuşmasının ardından kendilerine plaketlerini verdi. Törende bulunan diğer Yöneticiler Şükrü Kemal Aracı, Av. Ayşe Aracı, Ahmet Dinç,  Çetin Çakmaklı, İmer Özer ve Koruma Grup çalışanları iyi dilek ve tebrikleriyle emeklilere veda ettiler. Yarım asırlık bir süre boyunca  Koruma çatısı altında bulunmuş Koruma ailesinin en eski üyelerine emeklilik yaşamlarında sağlıklı huzurlu günler dileyen yöneticiler ve çalışanlar hoş sohbetleriyle töreni noktaladılar.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat