Özdilek

Siyaset

Korkmaz: ''CHP, proje hırsızı''

AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, düzenlediği basın toplantısında seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

31 Ocak 2014 Saat: 23:54

Ana kademe ilçe teşkilatı olarak çok iyi çalışmalar yaptıklarını belirten Korkmaz, “CHP proje hırsızlığı yapıyor, ama yalancının mumu 30 Mart’a kadar yanar” dedi.

AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, sabah erken saatlerde başlayan çalışmaların gece geç saatlere kadar sürdüğünü, kadın kollarının ev ev dolaştığını, gençlik kollarının her akşam bir mahallede 10-15 genci evlerinde ziyaret ettiğini belirterek, “Tüm teşkilatlarımız siyasetin içinde. Eskimiş siyasetçilerin, eski siyaset halleri gün yüzüne çıkıyor. Yalancının mumu 30 Mart’a kadar yanar. İzmitliler onların yaktıkları mumları sonsuza kadür söndürecek” diye konuştu.

CHP’lilerin tramvayla ilgili eleştirilerine de cevap veren Korkmaz, “Büyükşehir yasasında ulaşım projeleri ve çalışmaları Büyükşehir tarafından yapılır deniyor. Eskimiş siyasetci, kendini Büyükşehir Belediye Başkan Adalı sanıyor. 1994 yılında tramvay maketi ile fotoğraf çektirip, 1999 yılında tamamlanacağını söylemiş. Şimdi yeniden bu projeyi getireceğim diyor. 15 yıl boyunca neredeydin? O zaman neden getirmedin diye adama sorarlar” ifadesini kullandı.

CHP’nin 15.Kolordu binasının yıkılıp yerine otopark yapacaklarını söylediklerini belirten Ali Korkmaz, “Gitsinler görsünler. Kolordu Misafirhanesi ve diğer binalar yıkıldı. Uğur Mumcu Parkını genişleteceklerini söylüyorlar. Bunlar proje hırsızı. Biz zaten vilayet bin9asının çevresi ve binanın yıkılmasının ardından oluşacak alanda bir plan yaptık. Orası kent meydanı ve altı otopark olacak” dedi.

16 Mart’ta Sefa Sirmen’in proje açıklama programı ile AKP tanıtım toplantısının aynı güne denk gelmesinin sorulması üzerine Korkmaz, “Bu sadece tesadüf olmuştur. Bizim onların açıklama tarihinden haberimiz yok” dedi. Belediye meclis üyelerinin belirlenmesi için bir komisyonun görev yapacağını vurgulayan Korkmaz, “İlçe başkanı, il başkanı, Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayı ile birlikte milletvekilleri, meclis üyelerini belirlemek için çalışma yapıyor. Mevcut belediye meclis üyeleri de değerlendirilecek. Her bölgeyi kucaklayan bir meclis yapımız olacak” şeklinde konuştu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat