Özdilek

Siyaset

Korkmaz: ''CHP, hala hayal kuruyor''

AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, olağan yönetim kurulu toplantısı öncesi gündeme ilişkin açıklamalar yaptı.

28 Kasım 2013 Saat: 17:01
Korkmaz: ''CHP, hala hayal kuruyor''
Korkmaz: ''CHP, hala hayal kuruyor''

Korkmaz, CHP’nin yüzde 60 hedefine göndermede bulunarak, “CHP’nin rüyalarını AK Parti gerçeği süslüyor” dedi. Toplantıda, yöneticiler Başkan Ali Korkmaz’a sürpriz yapıp, doğum günü pastası kesti. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü hatırlatan Korkmaz, “Ben de bir öğretmen olarak içinde olduğum camianın öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.

Ali Korkmaz, CHP’ye göndermede bulunarak, “Birileri yüzde 60’ın hayalini kuruyor. Bu kente ne verdiniz ki halk size teveccüh göstersin? Bu ancak AK Parti’nin hizmetleriyle olur. Anket sonuçlarında ki oy oranlarımızda bunları gösteriyor. CHP’nin rüyasını AK Parti gerçeği süslüyor. Rüyalarında görmeleri bile onlar için bir lütuf” dedi. CHP’nin halktan kopuk olduğunun vurgusunu yapan Başkan Korkmaz, “Köylere gidip söyleyecek bir şey bulamayınca suyu yüzde 50 indirimle köylümüze vereceğini söylüyor. Zaten 2014 Mart ayı seçimleri sonrasında köylerimiz mahalle statüsüne kavuşunca yasal olarak su fiyatları şu an ki fiyatlara göre dörtte biri olacak. CHP’liler bu kenti 1990’lar zihniyetiyle bu kenti yönetmeye çalışıyorlar. Ama halkımız bu tarz siyasete ve siyasetçiye prim vermeyecek” dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat