Özdilek

Kültür/Sanat

Körfezli Gençler Mecliste

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

AK Parti Körfez ilçe gençlik kolları, AK Parti’nin meclis grup toplantısına katıldı.

 

AK Parti Körfez ilçe teşkilatı gençlik kolları üyeleri, Salı günü Türkiye Büyük Millet Meclis’in de yapılan AK Parti Grup toplantısına katıldı. Ak Parti Körfez gençlik kolları üyelerinin katıldığı toplantıya Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Yıldırım Başkanlığından gidildi. Salı günü sabah saatlerinde Ankara’da olan grup kahvaltı yaptıktan sonra meclis binasına giderek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması dinledi. AK Parti Kocaeli Milletvekilleri; Sibel Gönül, Muzaffer Baştopçu, Eyüp Ayar ve Fikri Işık’ın misafir ettiği gençler, grup toplantısından sonra AK Parti genel merkezine geçerek yemeğe katıldılar. Yemekten sonra Fikri Işık gençleri makamında ağırlarken, daha sonra yola çıkan gençler, başbakan ve diğer vekillerle birlikte olmanın mutluluğu ile Körfez ilçeye geri döndüler.

 

 

Vekiller; gençleri Ankara’da; . AK Parti Kocaeli Milletvekilleri; Sibel Gönül, Muzaffer Baştopçu, Eyüp Ayar ve Fikri Işık’ın misafir etti.

Başbakan; başbakanın grup toplantısını dinleyen gençler, toplantı sonunda başbakan ile hatıra fotografı çektirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat