Özdilek

Güncel

Körfezli Efe’nin hayali gerçek oldu

Hayali polis olmak, isteği ise yeni bir tabletti. Körfez Belediyesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçeğe dönüştürüldü. Bir günlük polis oldu, çok istediği tabletine de kavuştu

4 Nisan 2017 Saat: 12:47
Körfezli Efe’nin hayali gerçek oldu
Körfezli Efe’nin hayali gerçek oldu

Körfez Hacı Osman Mahallesi’nde oturan Efe Serçe, önceki gün 12 yaşına girdi. İlçede tavırları ile büyük sempati toplayan Efe’nin iki hayali; Körfez Belediyesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçeğe dönüştürüldü. Polis olmayı çok isteyen bu isteğini; ‘Şehitlerimizi gördükçe çok üzülüyorum. Sevdiklerinden ayrılıyorlar. Ben de onlarla mücadele edeceğim’ diyerek gösteren Efe’nin ilk hayali için İlçe Emniyet Müdürlüğü harekete geçti.

Doğum gününde sürpriz

Hastalığı nedeniyle dışarıya çıkamayan ve evinde eğitim alan Efe’nin bir diğer isteği ise Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’dandı. Çizgi film izlediği tableti bozulunca, yeni bir tablet istemişti. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da Efe’nin bu isteğine karşılıksız kalamadı. Dün hem polis olma hayali hem de çok istediği tabletine 12. yaşına bastığı gün kestiği doğum günü pastası ile birlikte kavuştu.

Duygulu anlar yaşandı

Körfez İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, Körfez Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aslı Kuş ve Efe’nin okul öğretmenlerinin de katıldığı sürpriz kutlama, Efe’yi oldukça duygulandırdı. Önce üniformasını giyen Efe, daha sonra da eline telsiz alarak polislere anons yaptı. Final de ise çok istediği tabletine kavuştuğunda duygulu anlar yaşadı. Efe’nin ailesi; Havva ve Sedat Serçe ise hem İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın’a hem de Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat