Özdilek

Kültür/Sanat

Körfez'e Yeni Hizmet Binası

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Körfez Belediyesi hizmet binası yapım işi ihalesinde teklifler alındı. 10 firmanın doküman aldığı ihaleye 7 firma katılarak tekliflerini sundu.

Uzun uğraşlar sonucu Petkim’den alınan bölgeye yapılacak olan Körfez Belediyesi hizmet binasının ihalesinde teklifler açıldı. Yaklaşık 10 milyon 849 bin 283 TL’ye mal olması öngörülen hizmet binası yapımı için 7 firma teklif vermişti. Teklifler Körfez Belediyesi Meclisi Salonunda 7 kişilik komisyon tarafından firma temsilcilerinin huzurunda açıldı. İhaleyi kazanan firma işi 400 gün içerisinde tamamlayacak. Körfez Belediyesi’nin tüm birimlerinin toplanacağı hizmet binası, ulaşım konusunda da büyük rahatlık sağlayacak. D-100 karayolu kenarında bulunan Petkim tesislerindeki bina yıkılarak, ihaleyi kazanan firmaya teslim edilecek hale getirildi. Körfez Belediyesi halen belediyenin ilk kurulduğu yıllarda yapılan hizmet binasında hizmet veriyor. 1987’de ilçe olması, 2009 yılında da Hereke ve Kirazlıyalı belediyelerinin birleşmesi nedeniyle geniş bir alana hizmet götüren Körfez Belediyesi’nde hizmet binasının yetersizliği bir çok sıkıntıyı da beraberinde getiriyordu. 2012 yılının ilk çeyreğinde tamamlanacak olan hizmet binası hizmetlerin daha sağlıklı yürütülmesini sağlayacak.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat