Özdilek

Kültür/Sanat

Körfez'e 700 Kişilik Kültür Merkezi

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli’ndeki tüm ilçelere yaptığı kültür merkezlerine yenilerini ekliyor. Büyükşehir Belediyesi son olarak sergi, konferans, seminer, düğün gibi çok amaçlı kullanılabilen kültür merkezlerinden bir yenisini Körfez’de yapacak.
 
KÜTÜPHANE VE TOPLANTI ODALARI
Körfez’de inşa edilecek kültür merkezi toplam 2 bin metrekare kullanılabilir alana sahip olacak. Körfez kültür merkezinde 400 kişilik düğün salonu ve 300 kişilik çok amaçlı salon ve 3 etüt salonu bulunacak. Ayrıca kültür merkezinde 2 adet grup çalışma salonu, kütüphane, bilgisayar laboratuarı, idari ofisler ve 94 araçlık otopark olacak.
 
17 FİRMA KATILDI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hizmet binasında gerçekleştirilen ihaleye 17 teklif geldi. En düşük teklifi 4 milyon 161 bin TL ile İL KAY İnşaat, en yüksek teklifi 7 milyon 555 bin TL ile Tam yapı İnşaat verdi. Kültür merkezinin yapımı yer tesliminden itibaren 365 takvim günüdür.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat