Özdilek

Eğitim

Körfez’de Özel Gebze Koleji Sıkıntısı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

       Gebze’de Eğitim veren Özel Gebze Koleji Körfezde bulunan özellikle Devlet okullarına ve milli Eğitim müdürlüğündeki bazı yetkililere yönelik yemekli davet ile okul tanıtımı yapıp karşılığında öğrenci yönlendirmesini talep edildiği iddia ediliyor.

 

Gebze’de Eğitim veren Özel Gebze Koleji Körfezde bulunan özellikle Devlet okullarına ve milli Eğitim müdürlüğündeki bazı yetkililere yönelik yemekli davet ile okul tanıtımı yapıp karşılığında öğrenci yönlendirmesini talep ediyor.

Alına bilgilere göre Özellikle körfezde faaliyette bulun Özel okullar ve çoğu devlet okulunun idarecileri 25 Mart 2011 tarihinde körfez öğretmen evinde yapılacak bu yemek davetinden rahatsızlık duyduklarını belirtiyorlar.

Gazetemizi arayan Körfezdeki Özel Okul ve bazı devlet okul yetkilileri “Yapılan bu davranış kesinlikle hem etik değil hem de yasalara aykırı, eğer bu tür organizasyonlara İl milli eğitim müdürlüğü de onay veriyorsa bu daha ciddi bir çifte standartlıktır, Bu tür organizasyonlar Bu güne kadar Kocaeli genelinde hizmet veren özel okulların ahengini de bozacak durumdadır.”

Konu ile ilgili il milli Eğitim müdürlüğünün alacağı tutum merakla bekleniyor.Konu ile ilgili olarak Körfez ve İl milli eğitim müdürlüklerinin nasıl bir açıklama yapacakları kamuoyu tarafından merak ediliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat