Özdilek

Kültür/Sanat

Körfez’de Kar Nöbeti

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından oluşturulan karla mücadele ekibi ilçe genelinde etkili olan kar yağışına ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

Körfezde kar yağışının en çok etkilendiği mahalle olan İlimtepe mahallesi ve Körfez ile olan bağlantı yolunun sürekli açık olmasını sağlayan ekipler,ilçenin ana arterlerinde tuzlama çalışması yaparak,olası buzlanmanın önüne geçtiler. Olumsuz hava şartlarında iki CSB,iki greyder,iki traktör ve iki tuzlama aracıyla Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yirmi kişilik ekiple 24 saat hizmet veriyor. Kar yağışı ve don olayına karşı yollarda meydana gelen buzlanmalar sonucu trafikte sürücülerin zorluk yaşamaması için önlem alan Körfez Belediyesi, yoğun mesai yaparak ana arterler başta olmak üzere sokakları da açık tutuyor. Hafta başı itibariyle yoğunlaşan kar yağışına karşı tuzlama ve yol açma çalışmaları gerçekleştiren belediye, ana arterler, sağlık kuruluşlarına ulaşım, okullara ulaşım ve caddeler gibi önemli alanlarda ağırlıklı olarak çalışıyor.

Meteorolojinin uyarılarını dikkate aldıklarını,vatandaşın mağdur olmaması için yirmi dört saat çalışma yaptıklarını belirten yetkililer olası buzlanmaya ve kar yağışına karşı ekiplerin her an hazır tutulduğunu ve göreve hazır olduğunu söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat