Özdilek

Kültür/Sanat

Körfez’de Kaçak Yapılar Yıkıldı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Hereke Cumhuriyet Mahallesinde 2 kaçak yapı temel aşamasında yıkıldı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı yıkım sorunsuz bir şekilde tamamlandı.

 

İlimizin imar yönünden en sağlıklı ilçelerinden birisi olan Körfez’de belediye ekipleri kaçak yapılaşmanın önüne geçmek için her türlü önlemi alıyor. Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekiplerince, Körfez’de sağlıksız yapılaşmanın önüne geçmek için denetimler aralıksız sürdürülüyor. Hereke Cumhuriyet Mahallesinde orman arazisinde başlatılan kaçak yapılar ile çevresinde yapılan küçük yapılar, Körfez Orman İşletme Şefliğinin de katılımıyla, Körfez Belediyesi ekiplerince yıkıldı.

 

İlçede kaçak yapılaşmaya kesinlikle müsaade etmeyeceklerini vurgulayan Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, “Kirazlıyalı ve Hereke Beldeleri bağlanmadan önce imar yönünden kentimizin en rahat belediyesi konumundaydık. İmar disiplininin bozulmaması için özellikle Hereke ve Kirazlıyalı bölgelerinde yapı denetimlerini yoğunlaştırdık. Vatandaşlarımızdan kaçak yapı konusunda duyarlılık bekliyoruz. Kent estetiğinin sağlanması, daha sağlıklı bir kent oluşturulması için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye kararlıyız” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat