Özdilek

Aşayiş

Körfez'de garip tartışma kavgaya dönüştü

Körfez,bir iş yerine gelen müşteri, kullandığı çırağın telefonundan görüşme esnasında bazı şahıslara küfür etmesi ortalığı karıştırdı.

20 Mayıs 2017 Saat: 21:28
Körfezde garip tartışma kavgaya dönüştü
Körfez'de garip tartışma kavgaya dönüştü

Körfez ilçesi Yarımca Sanayi Sitesinde ki Çelim Oto İsimli iş yerinde  meydana gelen olayda, iş yerine giren bir müşteri telefonunda TL olamadığını söyleyerek iş yerinde çalışan çırağın telefonunu kullanmak istedi,  aldığı telefon ile dışarı çıkıp bir görüşme yapan müşteri bazı şahısları arıyarak tartışmaya başladı ve küfürleşerek telefonu kapattı. Müşteri olay yerinden gittikten sonra telefon da tartıştığı kişi çırağın kullandığı telefonu yeniden arıyarak çırakla konuştu ve tartışmaya başladı. İş yeri adresini öğrenen telefondaki şahıs beraberindeki 2 kişiyle kurusıkı silahlarla  is yerine gelerek çevreye ateş açtı. Şikayet üzerine olay yerine gelen polis ekipleri şahısları gözaltına alırken olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat