Özdilek

Kültür/Sanat

Körfez’de Çifte Bayram Kutlanıyor

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Ramazan ve Zafer Bayramı nedeniyle düzenlenen bayramlaşma programları Körfez İlçe protokolüyle askeri ve sivil erkanı bir araya getirdi. Kaymakamlık, Kültür Merkezi, Yarımca Polis Merkezi ve Jandarma Komutanlığı’da gerçekleştirilen bayramlaşma törenlerinden sonra 2 şehit ailesi ziyaret edildi.

 

 

ÇELENK SUNUMUYLA BAŞLADI

 

30 Ağustos Zafer Bayramı ile Ramazan Bayramının aynı güne dek gelmesinden dolayı çifte bayram kutlandı.İlklerin yaşandığı bayramlaşma töreni Kaymakamlık önü Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı. Daha sonra protokol ve kent bayramlaşması için Körfez Belediyesi Yarımca Kültür Merkezi’ne geçildi. Bayramlaşma programına; Ak Parti Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu, Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, Garnizon Komutanı Albay Vedat Göger, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, İl Genel Meclisi Üyeleri; Ahmet Yağız, Seyfettin Yıldız, Haydar Yıldırım, Müftü Musa İmamoğlu, Milli Eğitim Müdürü Hurşit Ekinci, Emniyet Müdürü İbrahim Zenginerler, Jandarma Komutanı Vekili Kıdemli Başçavuş Ahmet Altuğ, Tarım İlçe Müdürü Semra Koşumcu, Belediye-İş Sendikası Kocaeli 2 Nolu Şube Başkanı Osman Şar, Ak Parti İlçe Başkanı Engin Koyun, CHP İlçe Başkanı Fatma Koçkar, MHP İlçe Başkanı Ahmet Mercan, belediye meclisi üyeleri, daire müdürleri, mahalle ve köy muhtarları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı. Geçtiğimiz hafta annesi vefat eden Başkan Pehlivan sözlerine acısını paylaşan herkese teşekkür ederek başladı.Başkan Pehlivan “Ülkemizin,sağlık,huzur ve refahı için canını feda etmiş şehitlerimizi rahmetle anıyor;30 Ağustos Zafer Bayramını ve Ramazan Bayramınızı kutluyorum.” dedi.Körfez’de bayramların da tadının çok farklı olduğunu belirten Kaymakam Şirinoğlu herkesin bayramını kutladı.Ülkede istikrarın sürdüğünü ve Türkiye’nin artık bölgesinde lider ülke olduğunu söyleyen Milletvekili Baştopcu tüm vatandaşların bayramını kutladı.

 

 

EMNİYET ve JANDARMA

 

Yarımca Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninden sonra protokol mensupları Yarımca Polis Merkezi’ne geçti. Görev başında bulunan emniyet mensuplarının bayramları kutlandı. Polis merkezindeki bayramlaşmadan akabinde İlçe Jandarma Komutanlığı’na geçildi. Burada vatani görevini yapmakta olan Mehmetçiklerle bayramlaşan protokol mensupları ailelerinden uzakta bayram geçiren askerlere moral verdiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat